Pentru Beyonce a fost greu sa interpreteze o dependenta de heroina


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 00:26
Data publicarii: Miercuri 26 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Frumoasa Beyonce vrea sa fie luata-n serios la Hollywood. Cantareata o interpreteaza pe diva Etta James, intr-un film biografic.

Cum actoria cere sacrificii, Beyonce s-a ingrasat cu opt kilograme si a purtat tot timpul o peruca blonda, aidoma personajului.

In filmul Cadillac Records, Beyonce o interpreteaza pe cantareata de culoare Etta James, o legenda a muzicii soul din anii '60.

Beyonce povesteste ca nu a luat niciodata droguri si ca a fost destul de greu sa o interpreteze pe Etta in perioada canda ceasta lua heroina.

Etta James are acum 70 de ani si a fost incantata sa vada ca tocmai Beyonce a fost aleasa s-o intruchipeze.

Filmul spune povestea casei de discuri Chess Records, care a lansat carierele unor artisti legendari, ca Muddy Waters si Chuck Berry. Patronul companiei a intrat in legenda datorita flerului, dar si obiceiurilor generoase. El le oferea cate o masina Cadillac artistilor sai de succes.

Beyonce joaca alaturi de laureatul cu Oscar Adrien Brody, care a fost impresionat de talentele multiple ale sotiei lui Jay-Z.

Frumoasa, talentata... si cu minte brici pentru afaceri. Beyonce si Jay Z au fost desemnati de revista People cel mai bogat cuplu de la Hollywood. Numai anul acesta, au adus acasa 162 de milioane de dolari.


VIDEO PROTVPLUS.RO