Moartea pasiunii pe ecran: cele mai neatragatoare filme facute vreodata!


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 04:50
Data publicarii: Miercuri 26 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
requiem for a dream

Entertainment Weekly a alcatuit un top al celor mai putin sexy filme facute vreodata. Se regasesc aici productii cu doze semnificative de erotism, precum Showgirls, dar si comedii cu copii.

La loc de... necinste se afla filmul  Requiem for a dream, in care se vorbeste despre dependenta de droguri. Scenele socante, cu suferinzi plini de vanatai in dreptul venelor l-au propulsat automat in topul EW.

In imediata apropiere, comedia I now pronunce you Chuck and Larry.  De data asta, Adam Sandler, protagonistul din Zohan, in 2008, a dat-o in bara.  Casatoria a doi buni prieteni - barbati, sa ne intelegem - s-a dovedit a fi o alegere catastrofala pentru iubitorii esteticului.

Nici aparitia copiilor in productii precum Baby geniuses, unde avem de-a face cu un bebelus vorbitor sau in Honey, I blew up the kid, unde personajul principal capata proportii gigantice, nu sunt considerate pe gustul amatorilor de frumos.

In top si-au facut loc si "frumusica" Julia Roberts,  prin prezenta sa in  Sleeping with the Enemy , insa, dar si mai vechea noastra cunostinta din Saved by the bell, Elizabeth Berkeley. Care, zic cei de la EW,  s-a miscat "cu gratia un crocodil" in timpul unei scene de amor din filmul Showgirls. Apropo, partener i-a fost nimeni altul decat Kyle MacLachlan, celebrul agent Cooper din Twin Peaks.

Nici comicul britanic Rowan Atkinson,  Mr Bean cum il stie o lume intreaga, nu avea cum sa treaca neobservat. O fi el genial, dar numai senzualitate nu emana pe ecran.

O precizare trebuie, totusi facuta. Poate ca personajele nu sunt sexy. Cateva dintre filmele insirate mai sus sunt, insa, cu adevarat reusite si n-ar trebui ratate.

Sursa: Bilec Andreea

Tags: top, filme, sexy,

VIDEO PROTVPLUS.RO