O scena uriasa si o orchestra pe masura. Sting, gata pentru spectacolul din Piata Constitutiei

Ultima actualizare: 06-09-2012 14:18

Sting isi incepe segmentul est-european al turneului "Simphonicity" in inima Bucurestiului. Luni seara este programat cel mai asteptat concert al verii in Romania.

Pregatirile din Piata Constitutiei sunt pe terminate, iar scena gigant pe care va incapea o intreaga orchestra simfonica, este gata.

Sting nu vine pentru prima data la Bucuresti, insa pentru concertul de luni se va intrece pe sine mai ales ca va canta toate piesele care l-au facut celebru.

Scena in sine este un record pentru ca este aboslut uriasa, mare cat un bloc cu 5 etaje. Are 18 metri inaltime si 26 latime. Bilete inca se mai gasesc doar in sectoarele cele mai scumpe si in spate.

Organizatorii sunt secretosi in legatura cu pretentiile vedetei. Cabina din culise este amenajata elegant si a cerut flori in ghiveci. De mancare si bautura se ocupa bucatarul personal.

Artistul este de obicei punctual, asa ca e bine sa veniti la concert devreme. Accesul incepe la ora 17. De la noi, Sting va pleca direct in Bulgaria unde va sustine un alt concert din turneul "Symphonicity".

Cu vanzari record de aproape 100 de milioane de discuri in intreaga lume, ca interpret solo si membru al trupei The Police, Sting a primit nu mai putin de 16 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizari la Oscar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO