Necazurile se tin lant de Elena Carstea! Artista risca sa-si piarda casa!

24-10-2009 00:00


La nici doua luni de la greaua interventie chirurgicala, Elena Carstea trece printr-o noua perioada grea. Si-ar putea pierde casa parinteasca, din cauza fratelui, care a imprumutat 25.000 de euro si a garantat cu jumatate din imobil.

Fratele meu a imprumutat de la un domn niste bani si mama a garantat, a semnat. Eu am aflat foarte tarziu si nu mai pot sa fac nimic in momentul asta. Este normal ca acest domn sa isi primeasca imprumutul inapoi.
Elena Carstea

Solista spune ca nu poate plati datoria familiei, iar creditorul asteapta banii.

Barbatul care l-a imprumutat in 2006 pe Nicolae Carstea ii este fost coleg de serviciu si nas al unuia dintre copii. In 2008, cand a vazut ca nu vede banii inapoi, a mers cu fratele si mama Elenei Carstea la notar, unde au semnat un act ce permitea executare silita pe imobilul pus garantie.

Povestea cu pierderea casei din cauza fratelui a ajuns si la urechile vecinilor familiei, din Medias.

Intrebata la Happy Hour despre acest scandal, Elena Carstea a spus ca este foarte suparata pe fratele ei. Nu si pe mama. Inainte operatiei artistei, mama acesteia a zburat in Florida, sa-i fie alaturi.

Daca fratele Elenei nu va reusi sa isi achite datoria pana in martie, cand ar expira a doua transa permisa de creditorul sau, toata casa va fi scoasa la vanzare.

Tags: elena carstea,

VIDEO PROTVPLUS.RO