Elena Carstea: Sora mea a murit in urma unei razbunari


Ultimul update: Sambata 11 August 2012 04:39
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Elena Carstea a devenit o femeie puternica in urma problemelor pe care le-a avut de-a lungul vietii. Destinul a supus-o la multe incercari, despre care artista s-a ferit sa vorbeasca.

Pana miercuri, la emisiunea Happy Hour, unde a facut marturisiri impresionante. Elena a primit prima mare lovitura acum douazeci de ani, cand, in luna decembrie, i-a murit sora mai mica, Sanda.

S-a spus atunci ca sora cantaretei a murit la Revolutie; s-ar fi aflat din intamplare intr-un loc unde s-a deschis focul. La Happy Hour, Elena Carstea a povestit insa alta varianta.

Artista nu a crezut explicatia data de anchetatori. Si astazi este convinsa ca Sanda a murit in urma unei razbunari. A renuntat insa la investigatii din cauza ca ea insasi a primit amenintari cu moartea.

Sfarsitul Sandei a marcat familia Carstea pentru totdeauna. Mama Elenei mai plange si acum dupa fiica pierduta, iar tatal s-a stins de suparare la putin timp dupa moartea fetei. Ani mai tarziu, Elena Carstea a infiat o copila pe nume Sanda, care ii aminteste azi de sora pierduta.

Tags: elena carstea,

VIDEO PROTVPLUS.RO