MTV i-a gasit iubita lui Catalin Josan!


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 03:45
Data publicarii: Luni 06 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Catalin Josan

In timpul filmarilor pentru editiile de “Euro Top 20” si MTV News, prezentate de Catalin Josan, echipa MTV a aflat cateva detalii despre viata personala a artistului!

Din cauza programului incarcat, nu am avut timp de o partenera, motiv pentru care m-am amuzat cand am aflat ca MTV imi va gasi o iubita. Concursul a fost foarte “funny” pentru mine si m-am distrat de minune la filmari, mai ales la proba cu discutia in moldoveneste.
Catalin Josan

Declarandu-se fara iubita, MTV i-a pus la cale artistului o farsa de proportii, pornind in cautarea unei partenere pentru Catalin Josan si stabilindu-i o intalnire romantica! 

Castingul, cele 4 fete care s-au luptat pentru inima cantaretului basarabean, probele pe care MTV le-a pregatit concurentelor, dar si intalnirea pe care Catalin a avut-o cu aleasa inimii sale vor fi difuzate in editia de marti, 7 octombrie, si vineri, 10 octombrie, de la 21.30, la MTV News. 

Printre probele “de foc” la care au fost supuse concurentele se numara intrebari capcana, descoperirea talentelor ascunse si, proba eliminatorie, discutia cu Catalin in “dulcele grai moldovenesc”.

Sursa: MTV

Analia si Catalin, o argentinianca si un moldovean in deschiderea Juanes
VIDEO PROTVPLUS.RO