Michael Jackson si femeile din viata lui!

26-06-2009 00:00


Lisa Marie Presley

La inceputul lui 1993, Michael Jackson incepea o relatie cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley. De altfel, ea a fost cea care i-a oferit sprijin moral pe parcursul furtunii provocate de acuzatiile de abuz sexual si pedofilie.

Intr-un interviu acordat biografului si cantaretului John Randall Taraborrelli, Lisa Marie declara: “Am crezut cu convingere ca nu a facut nimic rau, ca este acuzat pe nedrept si da, am inceput sa ma indragostesc de el. Imi doream sa-l salvez. Chiar simteam ca pot sa o fac”.

Michael Jackson si Lisa Marie Presley s-au casatorit in secret, in Republica Dominicana in 1994, un mariaj considerat de presa de peste ocean drept unul "de ochii lumii". Cei doi aveau sa divorteze dupa mai putin de doi ani, dar au ramas prieteni.

A urmat casatoria cu Debbie Rowe!

In timpul partii australiene a turneului, Michael Jackson s-a casatorit cu Debbie Rowe, asistenta medicala care se ocupa de problemele sale dermatologice.

Michael si Rowe se cunosteau deja de aproximativ 10 ani, cand ea a inceput sa-l ajute cu tratamentul pentru vitiligo. In aceasta perioada s-a format intre ei o prietenie stransa, care s-a transformat in cele din urma in mai mult.

Cand au divortat, in 1999, Michael Jackson si Debbie Rowe aveau doi copii impreuna – un fiu, Michael Joseph Jackson Jr (Prince), si o fiica, Paris Michael Katherine Jackson.

Michael Jackson s-a casatorit in 2007, in secret, cu femeia care are grija de copiii sai Grace Rwarambla, conform unor informatii publicate de presa americana.

In pofida dezmintirilor sosite din partea reprezentantilor lui Michael Jackson, cotidianul american The National Enquirer a publicat copii ale unui document de proprietate imobiliara in care Michael Jackson a trecut la starea civila indicativul „casatorit”.

In plus, o serie de surse din anturajul lui Michael au confirmat ca starul pop s-a casatorit cu Grace Rwaramba la Las Vegas, la inceputul anului 2007. „Grace... este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Michael.

Ea este unul dintre putinii oameni care i-au stat alaturi lui Michael Jackson cand acesta a avut probleme cu justitia”, fiind acuzat de abuzarea sexuala a unor copii, declara o astfel de sursa anonima citata de publicatia americana. Grace ar fi a treia sotie a lui Michael Jackson, dupa mariajele ratate alaturi de Debbie Rowe şi Lisa Marie Presley.

Daca vrei sa ii lasi un mesaj de adio lui Michael Jackson, inregistreaza-te si trimite-ne mesajul!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO