VIDEO. Ce a scris Jon Bon Jovi pe Facebook, dupa concertul de la Bucuresti

10-07-2011 19:17


Un show de milioane. Asta au spus fanii lui Bon Jovi despre concertul sustinut aseara de trupa lor de suflet, in Piata Constitutiei. 55.000 de oameni au cantat in cor cu artistul care a dansat si nu s-a dat dus de pe scena aproape 3 ore.

UPDATE:

Pe profilul sau de Facebook, John Bon Jovi a scris un mesaj fanilor: "Am avut ocazia remarcabila sa cantam pentru prima data in Romania. Va multumesc ca ne-ati primit asa! A fost un show incredibil si cu siguranta a meritat asteptarea! Ati fost extraordinari! "

Aplauze au rasunat ca tunetul in Piata Constitutiei, cand Bon Jovi, acompaniat de trupa, a aparut dansand si plin de voie buna pe scena. Imbracat lejer, cu o camasa albastra fara maneci si pantaloni negri, artistul a salutat multimea si a dat startul cu melodia "Raise Your Hands"

Apoi, a venit randul celor din public sa demonstreze ca sunt fani adevarati... si i-au cantat in cor melodia "You give love a bad name"

Si surprizele au continuat. Un steag al Romaniei pe care era imprimat numele lui i-a atras atentia artistului, care l-a luat din public in timp ce canta si l-a infasurat in jurul gatului.

La mijlocul spectacolului, cel care a intrat in centrul atentiei a fost chitaristul trupei, Richie Sambora, care astazi implineste 52 de ani. Recent iesit dintr-o clinica de dezintoxicare, Richie, a primit aseara un "la multi ani" din partea tuturor celor 55 de mii de fani, stransi la concert

In ciuda operatiei recente la unul dintre genunchi, dupa ce a alunecat la un concert in Helsinki acum o luna, Bon Jovi a dansat aseara aproape 3 ore si a cantat nu mai putin de 24 de melodii.

Cel mai sexy star rock, asa cum il considera americanii, nu si-a dezamagit admiratorii - dintre care unii il asteptau de-o viata, iar altii au venit din strainatate, special ca sa il vada.

Trupa a cantat aseara pe o scena imensa care are 54 de metri lungime si 20 inaltime si care a fost adusa tocmai de la Dublin. John Bon Jovi a avut in backstage si o zona special amenajata unde si-a tinut hainele si instrumentele muzicale.

Tot in backstage organizatorii au amenajat o bucatarie mobila unde bucatarii au gatit toata ziua.

Romania este a 12 tara unde artistul american a cantat in cadrul turneului. Urmatorul concert va fi la Dusseldorf, pe 13 iulie.

VIDEO PROTVPLUS.RO