Bute si ProTv au facut KO audientele! Cel mai urmarit meci de box din istoria televizunii in Romania

Ultima actualizare: 18-09-2012 03:24
Bute

Peste 4 milioane si jumatate de romani au fost alaturi de campionul lor, Lucian Bute in meciul de sambata seara, difuzat pe Pro Tv, in care Bute si-a aparat pentru a 8-a oara titlul de campion mondial.

 

In minutul de aur al meciului, 23.21, peste patru milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit cu sufletul la gura ProTv care a inregistrat atunci pe intreg publicul din mediul urban 24,5 puncte de rating si 63,3 procente din cota de piata.

Lovitura sub centura. Doroftei il ataca pe Bute: "A ales sa faca din box o afacere". CUM COMENTATI?

Meciul de titlu mondial difuzat de Pro Tv pe care Bute l-a disputat cu francezul Mendy in intervalul orar 23.19 – 23.34 a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de audienta de 22,5 rating si 58,7 procente din cota de piata, de peste 10 ori mai mult decat Antena 1 care a inregistrat doar 2,1 puncte de rating si 5,5 procente din cota de piata, iar pe publicul comercial, Pro Tv a inregistrat 22,9 puncte de rating si 62,2 procente din cota de piata.

"Cinste lui, cinste campionului!" Lucian Bute, aclamat de sute de oameni in Piata Universitatii

Intreaga Gala “Campion pentru Romania”, difuzata de Pro Tv in intervalul orar 20.43 – 23.53, a fost lider detasat de audienta cu o medie pe intreg publicul din mediul urban de 15,1 puncte de rating si 42,2 procente din cota de piata fata de urmatorul clasat, Antena 1, care a inregistrat 2,8 rating si 7,8 procente din cota de piata.

Aproape trei milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit timp de mai bine de trei ore intreg programul dedicat Galei Bute, in care au mai castigat prin KO romanii Bogdan Dinu si Viorel Simion.

Mr. K.O. Lucian Bute a lovit din nou. Momentul in care l-a pus la podea pe Mendy. VIDEO

Meciul lui Lucian Bute de la Pro Tv a fost pentru romani cel mai important eveniment sportiv din ultimii ani, inregistrand o cota de piata mai mare decate aceea a celor mai mari evenimente sportive ale lumii, Finala Campionatului Mondial de Fotbal din 2010, Olanda-Spania, si cea din 2006, Italia-Franta.

Bute vs Mendy a fost cel mai urmarit meci de box din istoria masurata a televiziunii in Romania, mai precis din 2001, pe locul doi clasandu-se duelul Leonard Doroftei vs Raul Balbi, din ianuarie 2002 cand Pro Tv a inregistrat 11,9 puncte de rating si 31,1 procente din cota de piata pe intreg publicul din mediul urban.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO