Fa TRUPA TRUPELOR alaturi de ProFM si MTV!

Ultima actualizare: 04-05-2012 01:19
Trupa Trupelor

In PREMIERA in Romania, ProFM si MTV lanseaza "TRUPA TRUPELOR", alcatuita din cei mai apreciati artisti ai momentului.

Special pentru ascultatorii sai, ProFM initiaza, incepand de azi, 29 noiembrie, cea mai tare provocare pentru cei care isi doresc sa-si vada patru dintre cantaretii preferati adunati pe aceeasi scena, pentru prima data.

Astfel, de azi ascultatorii pot deveni cei mai tari impresari si cu un click o pot combina pe Inna cu Puya sau cu orice alt artist din lista. Ideea este sa aleaga dintre artistii postati pe site patru favoriti pentru Trupa Trupelor, iar in finala, cea mai votata combinatie de patru va canta o piesa impreuna, realizata special de ProFM si MTV pentru aceasta ocazie.

Printre artistii care intra in competitia pentru Trupa Trupelor, pentru a deveni cea buna dar si cea mai inedita formatie romaneasca a anului 2010 se numara Inna, Andreea Balan, Elena Gheorghe, Alex, Connect-r, Puya, Claudia Pavel, Keo, Ella, Alexandra Ungureanu, Andra, Morris, Catalin, Xonia, Delia . Ei vor fi invitatii speciali in urmatoarea perioada la ProFM The Hit Factory, la ora 21.00 cu DJ Greeg si Marius Onuc.

Unul dintre norocosii useri ai site-ului www.profm.ro care se vor inscrie si vor intra in concurs poate castiga, prin tragere la sorti, o consola Xbox 360.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO