Elvis Presley, comemorat la Graceland de fani veniti din toata lumea!

Ultima actualizare: 18-10-2012 14:23

"Regele a murit! Traiasca regele!" Dictonul rezervat capetelor incoronate ramane valabil si pentru Elvis Presley. In ciuda unui ger cumplit, fanii l-au sarbatorit la Memphis exact in ziua in care ar fi implinit 75 de ani.

 

S-au desfasurat si zeci de spectacole: fanii si imitatorii sai si-au adus aminte de vremurile de glorie ale Rock and Roll-ului.

Daca va indoiati ca Regele traieste, ei bine acum nu mai este nicio dubiu. In sufletele oamenilor veniti din toata America, dar si Australia, Noua Zeelanda, Europa sau Asia, Elvis este mai viu ca oricand.

Nici macar gerul cumplit, deloc obisnuit pentru un oras ca Memphis, nu i-a impiedicat pe fani sa se stranga in parcul de la Graceland, mult iubita proprietate a lui Elvis.

La ceremonie au fost de fata si fosta lui sotie, Priscilla, ajunsa la 65 de ani, impreuna cu fiica lor Lisa Marie si cei doi nepoti ai Regelui: Riley si Benjamin. Ei au si taiat tortul aniversar al celor 75 de ani de cand Regele Rock and Roll-ului venea pe lume.

Dincolo de tortul din gradina Graceland-ului, in Memphis s-au desfasurat zeci de concerte si concursuri, asteptate cu emotie de fanii si imitatorii Regelui.

Nenumarati Elvisi, mai mult sau mai putin asemanatori cu idolul lor, in frunte cu un Elvis ninja, s-au strans intr-un adevarat congres de " elvisologie". Si-au impartit sfaturi, pliante si invitatii, pentru ca la urma sa se reculeaga la mormantul Regelui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO