Dupa ce a fost jignita in ultimul hal, Rihanna le raspunde olandezilor pe masura. Ce a declarat

22-12-2011 16:40


mtv.ro, rihanna, anulat, concerte, suedia

Rihanna s-a folosit din nou de Twitter pentru a denunta insultele primite din partea unui client al hotelului in care era cazata in Portugalia, care i-a adresat o serie de injurii violente si rasiste.

Insa stirea care a facut inconjurul lumii a fost cauzata de revista olandeza Jackie, care a publicat recent un articol despre cantareata din Barbados, in care aceasta era descrisa drept "tarfa neagra suprema".

Sunt cuvinte grave, publicate in presa, care au declansat imediat furia cantaretei. "Sper ca intelegeti limba engleza, pentru ca revista dumneavoastra este o reprezentare slaba a evolutiei drepturilor omului", a declarat Rihanna pe Twitter.

"Va consider lipsiti de respect si destul de disperati. Duceti lipsa de informatii legitime si civilizate. Exista mii de fete olandeze, carora le-ar face placere sa le fie recunoscute contributiile pe care le aduc tarii lor. Ati putea sa le consacrati un articol. In loc sa faceti acest lucru, ati platit pentru a tipari un articol care se dovedeste a fi degradant pentru o rasa intreaga. Aceasta este contributia voastra pe care o aduceti lumii? Incurajati segregatia si ii trimiteti pe piste false pe viitorii lideri ai lumii! Ati combinat doua cuvinte, intr-un elan de umilire, care nu spun nimic. «Nigga bitch» (Tarfa neagra)? Ei bine, cu tot respectul pe care vi-l datorez si in numele rasei mele, iata cuvintele mele pentru dumneavoastra: «Sa va ia dracu'!»".

Din cauza scandalului generat de publicarea acelui articol, redactorul-sef al revistei Jackie si-a prezentat scuze pe Facebook, iar apoi a demisionat. "Desi autorul nu voia sa spuna nimic rau - titlul articolului trebuia sa fie o gluma - a fost insa o gluma proasta (...). Stupida, dureroasa si nula in tot ceea ce a presupus ea (...). Sper ca stiti cu totii ca nu a existat absolut nicio motivatie rasista in spatele acestor cuvinte. A fost prostesc si naiv sa credem ca era vorba de o forma acceptabila de argou. Un argou pe care il auzi tot timpul la radio si la televizor si apoi ideea fiecaruia despre ceea ce este normal devine astfel falsa", a declarat Eva Hoeke, fostul redactor-sef al revistei Jackie.

Cele mai mari jigniri aduse unei vedete internationale. Vezi cum o fac olandezii pe Rihanna

Sursa: Pro TV

Tags: rihanna,

VIDEO PROTVPLUS.RO