Videoclipul pe care il puteti vedea dupa Craciun, la ProTV: Holograf si Angela Gheorghiu

21-12-2011 18:44


Celebra, frumoasa si cu o voce de neegalat soprana Angela Gheorghiu este surpriza pe care ne-o aduc de Anul Nou cei de la "Holograf''.

Artista a filmat in studiourile MediaPro cel mai recent videoclip al trupei romanesti. Piesa intitulata sugestiv ''Nu mai e timp'' va fi inclusa pe noul album Holograf.

Cu pasiune si multa daruire, Dan Bittman si Angela Gheorghiu au pus in scena o poveste care le aminteste oamenilor sa nu uite sa se bucure de viata.

Ideea acestei colaborari s-a nascut in urma cu aproape 2 ani, insa programul incarcat al sopranei a facut posibila doar acum realizarea piesei.

Nascuta la Adjud, Angela Gheorghiu este obisnuita in lumina reflectoarelor, de pe marile scene internationale. Acolo, cunoscatorii o aseamana cu legendara Maria Callas.

Printre cei care o apreciaza pe Angela Gheorghiu ii amintim pe Sting, Michael Bloomberg si Pacido Domingo, alaturi de care a si cantat. Iar familia prezidentiala a Americii nu rateaza nicio aparitie a ei la Kennedy Center.

Pe Angela Gheorghiu o puteti vedea pe 24 februarie in concertul de lansare al celui de-al 18-lea album Holograf. Videoclipul filmat astazi il veti putea urmari dupa Craciun, la Pro Tv.

VIDEO PROTVPLUS.RO