Cele mai mari jigniri aduse unei vedete internationale. Vezi cum o fac olandezii pe Rihanna

20-12-2011 18:24


Rihanna

O revista olandeza a declansat un imens scandal dupa ce a aruncat cu niste cuvinte inimaginabile la adresa Rihannei. Cititorii au acuzat publicatia de rasism.

Potrivit site-ului Parlour, revista olandeza de moda numita Jackie face afirmatii rasiste si jignitoare la adresa Rihannei:

"Are un fund de ghetou si un gat de aur. Rihanna, fata buna, a devenit rea, este acum ultima "niggabitch" si arata asta tuturor, cu mare placere. Pentru ea, asta insemana ca tot ce este interzis, poate fi facut. Adica atunci cand va vrea sa fie pe scena jumatate dezbracata, asa va fi. 

Dar iernile olandeze nu sunt ca cele jamaicane, asa ca ar fi bine sa puna pe ea o haina in care sa reziste la minus 10 grade. Sa spuna nu ochelarilor mari de soare sau tocurilor de vedeta porno. Are voie cu haine "tiger print". Si sa speram ca nu va bate pe nimeni la infirmerie", noteaza autorul.

Fotografiile pe care si-ar fi dorit sa nu le vada nimeni. Rihanna nu cunoaste limitele decentei

Dupa ce mai multi cititori si-au exprimat nemultumirea fata de tonul articolului, redactorul sef al revisteim, Eva Hoeke, si-a cerut scuze pe Facebook:

"Autorul nu a vrut sa faca rau - titlul articolului era doar o gluma - o gluma proasta, recunosc. Iar asta din pacate, a scapat din vederea mea, a redactorului sef."

Revista in care a aparut articolul se vinde in 57.000 de copii/luna.

Fotografia care i-a adus titlul de cea mai sexy femeie a anului. Unii spun ca ar fi cam PLINUTA

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO