Bobby Farrell, membru al formatiei Boney M, a murit

Ultima actualizare: 06-11-2012 04:49
Bobby Farrell

Bobby Farrell a fost gasit mort, joi, intr-o camera de hotel din Sankt Petersburg. In noaptea dinaintea decesului, Farrell avusese un concert cu trupa sa. Medicii nu au stabilit deocamdata cauza mortii.

De cate ori vin in Romania ma indragostesc. Fie de stewardese, fie de personalul hotelului, fie de persoanele intalnite pe strada. De cate ori vin in Romania mi se intampla asta. Nu vorbesc cu aceste persoane, dar pur si simplu ma indragostesc.
Bobby Farrell
Nascut pe 6 octombrie 1949, Bobby Farrell este cunoscut ca dansator, cantaret si fondator al trupei disco Boney M.

Farrell a parasit orasul natal, Aruba, la 15 ani, pentru a deveni marinar. A locuit in Norvegia si Olanda inainte de a se muta in Germania. Acolo a lucrat ca DJ, pana cand producatorul Frank Farian l-a inclus in trupa Boney M.

Trupa Boney M s-a lansat in anii '70, dar si acum ridica mii de oameni in picioare. Membri trupei au refuzat sa imbatraneasca si au colindat toata Europa. In ultimii ani in Romania au fost de cel putin zece ori. Bobby Farrell parea vrajit de tara noastra si de fanii pe care ii gasise aici.

Pe parcursul carierei sale internationale, formatia a lansat opt albume. Printre cele mai cunoscute melodii ale formatiei se numara "Daddy Cool","Rasputin", "Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday" sau "Brown Girl in the Ring".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO