Vor sa profite sau spun adevarul? Personaje-satelit din galaxia Jackson

Michael Jackson

A fost stralucitor, bizar si cu siguranta cel mai controversat artist al lumii. Fie ca a starnit adulatie prin muzica, dans sau caritate, fie ca a socat prin operatii estetice sau casnicii dubioase, Michael nu a lipsit niciodata din lumina reflectoarelor


De la moartea megastarului, din 25 iunie, viata si mai ales trecutul sau au devenit cel mai important subiect de presa.

Cine a oferit informatii, care mai de care mai bizare, despre viata personala a artistului? De la asistente, vechi prieteni sau presupusi amici, avocati, doctori, bodyguarzi, “mame” pentru cei trei copii legitimi, dar si odrasle nelegitime, presupusi iubiti si menajere, toti au aparut la TV sau in paginile tabloidelor cu tot felul de dezvaluiri.

Michael si dependenta de medicamente!

Citește și
Madonna si Michael
Controversa relatiei dintre Regina si Regele Pop: Madonna si Michael!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
Dependenta de medicamente a megastarului pare sa fi fost rezultatul unor accidente pe care Michael Jackson le-ar fi suferit atat in timpul filmarii unei reclame, cat si in timpul unor repetiti.

Michael suferea de insomnie in ultimele luni de viata. Cerea doctorilor si asistentelor sedative puternice, desi efectul lor putea sa fie devastator”, este declaratia facuta, la doar cateva zile de la moartea artistului, de Cherilyn Lee, o asistenta specializata in nutritie, care a lucrat o vreme pentru megastar. Lee a marturisit ca s-a decis sa vorbeasca pentru a-i apara reputatia lui Michael si pentru ca lumea sa nu mai spuna ca abuza de medicamente doar de placere.

O alta asistenta, Kathryn Buschelle, sustine ca acesta era dependent de puternicul sedativ Diprivan (Propofol) si ii ruga pe cei din jur sa il "adoarma" uneori pentru zile intregi! "Medicamentul devenise singurul scop pentru care venea la clinica. Ar fi stat si cateva zile, uneori si cate 72 de ore sub efectul lui. Pur si simplu se mumifica".

Chiar si una dintre menajerele de la Neverland a vorbit despre probleme de sanatate ale starului. Femeia sustine ca inca din 1993, Michael Jackson ar fi avut probleme cu medicamentele si drogurile. Era uneori intr-o stare asa de proasta din cauza lor, incat "i se invarteau ochii in cap".

Poate ca in spatele acestor declaratii se afla raspunsul la una dintre cele mai vehiculate intrebarii de pe Internet: Ce l-a omorat pe Michael Jackson?

Copiii lui Michael Jackson

In presa nu au aparut informatii legate doar de starea de sanatate a lui Michael, ci si tot felul de picanterii din viata personala a acestuia.

Zvonurile potrivit carora el nu ar fi fost tatal biologic al celor trei copiii au exista inca de pe vremea cand artistul era in viata. Diferenta dintre atunci si acum o sta in faptul ca de la moartea lui Jackson si-au facut aparitia si presupusii parinti ai copiilor.

Daca despre mama lui Michael si Paris se stie sigur ca e Debbie Rowe, despre ce a lui Blanket, artistul nu a vorbit niciodata. Si cum era de asteptat, au aparut repede si cateva “mamici” pentru micut: Billie Jean Jackson, Helena, o infirmiera mexicana sau Pia Bhatti, o fosta asistenta de stomatologie de origine norvegiana.

S-a mai spus si ca Paris, fiica megastarului, ar fi, de fapt, copilul lui Mark Lester, nimeni altul decat nasul fetei si al fratilor ei.

Pe langa Paris, Michael si Blanket, starul ar mai fi avut inca un copil, Omer Bhatti. Tatal cantaretului, Joe Jackson, a si confirmat acest lucru.

Recent, un barbat in varsta de 24 de ani din California a cerut un test ADN care sa demonstreze faptul ca este copilul biologic al megastarului.

Controversele din jurul sexualitatii lui Michael

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Jackson , J. Randy Taraborrelli, a povestit despre viata starului. Un personaj total diferit de felul in care lumea l-a perceput.

In relatia lui cu femeile, Michael a fost mereu timid, scrie Taraborrelli. Si-a pierdut virginitatea destul de tarziu si nu a fost niciodata interesat de sex, desi prima lui sotie, Lisa Marie Presley, a povestit ca solistul era un amant pasional.

Se pare ca megastarului ii placea ca Lisa Marie sa poarte bijuterii in dormitor si sa interpreteze diferite roluri pentru el. Ceea ce insa nu suporta era faptul sa fie vazut dezbracat cu lumina aprinsa.

Michael Fiddes, un alt apropiat al artistului, respinge zvonurile potrivit carora Michael Jackson ar fi fost gay. Povesteste ca s-a intalnit, chiar el, cu prietena artistului, fara a-i dezvalui identitatea: "Nu am de gand s-o numesc, dar cred ca familia lui era la curent ca in viata lui Michael era o persoana pe care-o iubea, adora, cu bune si cu rele".

Cu toate astea, a aparut, insa, in presa si un presupus iubit! Un barbat in varsta de 35 de ani, pe nume Jason Pfeiffer, sustine ca el si Michael Jackson au fost iubiti.  Mai mult, marturiseste, indurerat, ca simte ca si-a pierdut sufletul pereche.

Bani, publicitate sau dorinta de a se afla adevarul despre cine a fost Michael Jackson? Ce au urmarit toate aceste personaje prin declaratiile lor nu vom afla, probabil, niciodata. Un lucru este insa cert: zvonurile nu se vor opri prea curand ....
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Inca un fiu pentru Michael Jackson!
Inca un fiu pentru Michael Jackson!

Zvonurile legate de viata personala al lui Michael Jackson par sa nu se mai sfarseasca. Un barbat in varsta de 24 de ani din California cere un test ADN care sa demonstreze faptul ca este copilul biologic al megastarului.

Controversa relatiei dintre Regina si Regele Pop: Madonna si Michael!
Controversa relatiei dintre Regina si Regele Pop: Madonna si Michael!

Chiar daca au fost impreuna numai o seara, Madonna si Michael Jackson au facut senzatie la Oscaruri si au fost numiti de revista People "baiatul de un miliard de dolari al muzicii pop si regina pasiunilor aprinse".

Michael Jackson va deveni
Michael Jackson va deveni "cel mai bogat star decedat"

Averea lui Michael se va mari cu 200 de milioane de dolari numai anul acesta, potrivit estimarilor celor care se ocupa de mostenirea megastarului.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.