Michael Jackson, plans de vedete. Il regreta cu adevarat?

Michael Jackson

Moartea neasteptata a lui Michael Jackson a starnit un adevarat cutremur printre vedete.  Acestea au trimis mesaje de condoleante, cu zecile, pe Twitter sau au facut declaratii magulitoare la adresa regelui pop, "profitand" de moment.


Oricat de cinic ar putea parea la prima vedere, multe staruri care au intrat intr-un con de umbra au profitat de moartea lui Michael Jackson si si-au facut programat come-back-ul la ceremonia organizata la Staples Center.

Mariah Carey a fost acompaniata de Trey Lorenz. Au cantat piesa lui Michael "I'll Be There", in timp ce pe ecrane apareau fotografii ale starului.

In numele fanilor a vorbit Queen Latifah, care a spus ca "Michael a fost cel mai mare star de pe Pamant". I-a urmat Lionel Richie, bun prieten, cu un alt imn gosspel "Jesus is Love".

Fondatorul Motown, Berry Gordy , si-a adus aminte de primele aparitii ale Jackson 5, din 1968, si a vrut sa sublinieze ca talentul lui Michael depasea, cu mult, varsta frageda a acestuia: doar 10 ani.

Citește și
Janet Jackson
Janet si Joe Jackson l-au omagiat pe Michael la gala BET Awards!
Ce ar face Budapesta dacă ar fi atacată de ruși. Răspunsul a stârnit furie în Ungaria, ce a spus un apropiat al lui Viktor Orbán

Stevie Wonder, un alt apropiat al lui Michael, a interpretat o varianta emotionanta a cantecului sau din 1971, "Never Dreamed You'd Leave in Summer."

Magic Johnson si Kobe Bryant au tinut discursuri, ca si reverendul Al Sharpton, care a ridicat intreaga sala in picioare. Shaheen Jafargholi (castigatorul concursului "Britain's Got Talent") l-a impresionat pe veteranul televiziunii CNN, Larry King, care a recunoscut ca nu stia cine e pustiul, inainte sa cante in Staples.

Cantareata si actrita Jennifer Hudson a interpretat piesa "Will You Be There", alaturi de un cor, iar John Mayer a avut o piesa la chitara.

Cel mai emotionant discurs a fost cel al actritei Brooke Shields, care si-a amintit de intalnirile cu Michael, de pe vremea cand erau pusti.

Jermaine Jackson, fratele cantaretului, a cantat piesa preferata a lui Michael, "Smile", de pe coloana sonora a unui film cu Charlie Chaplin.

Usher a cantat si el o alta piesa celebra a lui Michael, "Gone Too Soon".

La final, membrii clanului Jackson au urcat pe scena pentru o versiune emotionanta a piesei "Heal The World", mesajul pe care au vrut sa il transmita in numele lui Michael.

Cele trei surori ale lui Michael, La Toya, Janet si Rebbie Jackson au plecat imediat dupa terminarea ceremoniei de la Staples Center, in cladirea alaturata, Nokia Theatre. Acolo, 6.500 de oameni au urmarit pe ecrane uriase transmisiunea de la spectacolul in memoria lui Michael.

Surorile lui Michael Jackson le-au multumit fanilor pentru sprijin. In aplauzele lor, La Toya a spus ca "pentru Michael, familia era pe primul loc, iar fanii, pe locul doi". De altfel familia l-a omagiat pe megastar si la premiile BET.

Vedete ca Whitney Houston, John Mayer, Lionel Richie, Usher, Dionne Warwick, Wyclef Jean si Jermaine Jackson vor inregistra impreuna o varianta a unuia dintre cele mai mari succese al lui Michael Jackson, "Will You Be There".

Sotia prezentatorului Larry King, Shawn, care e implicata si ea in proiect, spune ca, deocamdata, nu s-a confirmat daca si Jennifer Hudson, care abia a nascut, isi va aduce aportul.

In familia Richie, de data aceasta, Nicole, fata adoptiva lui Lionel, a hotarat sa ii dea copilului numele Michael sau Michelle.

Cei de la U2 l-au omagiat pe Michael Jackson cu un scurt recital in cinstea sa, intr-un concert din cadrul turneului "360° Tour", pe stadionul Camp Nou din Barcelona, Spania, pe 30 iunie 2009.

Considerata cea mai apropiata prietena a artistului, actrita Elizabeth Taylor a declarat, dupa o lunga perioada in care a fost pur si simplu in stare de soc, ca nu isi poate imagina viata fara el si ca nimeni nu stie cat de apropiati au fost, adaugand ca Michael va trai vesnic in inima ei. De altfel, ea este cea care i-a acordat titulatura de "Rege al muzicii pop", numindu-l astfel la o ceremonie din 1989.

O veche cunostinta de-a lui Michael, Madonna, a recunoscut intr-un interviu ca "toti am crescut la umbra lui". De altfel, Madonna l-a omagiat pe Michael in cadrul unui concert sustinut la Londra, pe 4 iulie chiar pe O2 Arena, locul unde trebuia sa cante si regele pop. Ca si la Bucuresti, unul dintre dansatorii sai, imbracat la fel ca megastarul, a pasit gratios pe acorduri din "Billie Jean".

Reactia lui Obama

Pana si presedintele Barack Obama a recunoscut ca are pe Ipod toate melodiile cantaretului si a declarat ca moartea artistului este o mare pierdere. Cu toate acestea, Casa Alba nu a adus un omagiu public si nici nu a avut o reactie oficiala.

Purtatorul de cuvant al administratiei prezidentiale americane, Robert Gibbs, a precizat ca Obama "a scris familiei Jackson si a impartasit intr-un cadru privat gandurile sale" cu privire la tragicul eveniment. Fortat de reporteri sa-si exprime un punct de vedere cu privire la trecerea in nefiinta a lui Michael Jackson, Obama a spus doar: "Talentul sau extraordinar si muzica sa au fost umbrite intr-o buna masura de o mare doza de tragedie si dificultate provenind din viata sa privata".

Twitter-ul, luat cu asalt

Demi Moore, una dintre cele mai active actrite pe Twitter: Sunt foarte trista de pierderile cauzate de disparitiile lui Farrah Fawcett si Michael Jackson. In mod special pentru copiii lor!.

Miley Cyrus: Michael Jackson a fost inspiratia mea. L-am iubit mult.

Lindsay Lohan: Odihneasca-se-n pace. Gandurile mele si rugaciunile se indreapta acum catre familia Jackson.

John Mayer: Am primit vestea la studioul de inregistrari. Sunt pur si simplu socat.

Ashton Kutcher: Odihneasca-se-n pace. Le transmit dragostea si speranta familiei, prietenilor, dar in special copiilor.

Kim Kardashian: Wow, sunt de-a dreptul socata ca Michael Jackson a murit! Ii iubesc pe cei din familia Jackson, rugaciunile mele se inderapta catre voi!

Kelly Rowland: Michael, ai lasat o mostenire impresionanta pe Pamant, ai atins atatea suflete! Iti multimum pentru ce ai facut in domeniul muzicii si pentru ca ai fost o sursa de inspiratie, un model in vietile noastre. Aceasta este una din cele mai triste zile din istoria muzicii. Iti simtim lipsa!

Ludacris: Daca nu ar fi fost Michael Jackson, astazi nu eram ceea ce sunt. Muzica si mostenirea sa vor trai vesnic.

Diddy: Michael Jackson a facut ca muzica sa prinda viata! M-a facut sa cred in magie. Ii voi simti lipsa!

Arnold Schwazenegger: Am pierdut un mare entertainer si un star pop.

Britney Spears: A fost un om minunat si ii vom simti lipsa.

Priscilla Presley: Sunt in stare de soc, si cred ca fiecare se simte la fel. Ce pierdere tragica.

Gloria Estefan: Farrah Fawcett si Michael Jackson vor trai vesnic in inima mea.

Martha Stewart: Stau sa vad daca zvonurile sunt adevarate. Daca e adevarat ca a murit, imi pare rau foarte rau!

Usher: Gandurile mele se indreapta catre Regele Pop si familia sa.

 

Articol recomandat de sport.ro
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Citește și...
Whitney Houston, Lionel Richie, Usher ii aduc un omagiu lui Michael Jackson
Whitney Houston, Lionel Richie, Usher ii aduc un omagiu lui Michael Jackson

Vedetele s-au gandit sa il omagieze pe Michael cantand una dintre cele mai cunoscute melodii ale megastarului. Piesa va fi vanduta apoi in scopuri caritabile.

Janet si Joe Jackson l-au omagiat pe Michael la gala BET Awards!
Janet si Joe Jackson l-au omagiat pe Michael la gala BET Awards!

Intreaga ceremonie de decernare a premiilor BET, de duminica seara de la Los Angeles a fost dedicata memoriei lui Michael Jackson, ca un tribut adus megastarului.

Recomandări
Apele Române anunță noi intervenţiile în zonele vulnerabile. Diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe
Apele Române anunță noi intervenţiile în zonele vulnerabile. Diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe

Apele Române anunţă, sâmbătă, că se continuă intervenţiile în zonele vulnerabile, fiind realizate diguri provizorii pentru a stopa apa în cazul unei breşe.

Orban, întrebat dacă ar doborî dronele ruseşti, ca preşedinte: Aş notifica Rusia şi aş solicita doborârea dronelor
Orban, întrebat dacă ar doborî dronele ruseşti, ca preşedinte: Aş notifica Rusia şi aş solicita doborârea dronelor

Ludovic Orban, candidat la alegerile prezidenţiale din partea formaţiunii Forţa Dreptei, susţine că, în cazul în care va ajunge preşedinte, va ordona Armatei să doboare dronele ruseşti, după ce va notifica Rusia prin intermediul ambasadorului.

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat moartea liderului său în atacul aerian al Israelului. Cine a fost Hassan Nasrallah
Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat moartea liderului său în atacul aerian al Israelului. Cine a fost Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac aerian care a avut loc în Beirut.