Luna plina aduce noroc. Horoscopul zilei de 7 februarie 2012

Dată publicare: 07-02-2012 07:21
Dată actualizare: 16-10-2012 05:41


Horoscop, zodiac

Varsatorii au o problema foarte importanta de rezolvat: semnati un contract cu niste parteneri de afaceri, faceti niste achizitii pe bani multi sau va luptati pentru obtinerea unui credit.

(PESTI)
Un interes de afaceri va pune in legatura cu niste sponsori, colaboratori si trebuie sa fiti fermi pe pozitie, ca sa nu acceptati conditiile impuse de altii.

(BERBEC)
Va aflati in vizorul sefilor, dar sunt si avantaje ca o sa se vada ca va achitati de obligatii, ca nu chiuliti, si ca meritati o promovare.

(TAUR)
O sa primiti un ajutor din partea unor oameni care dispun de niste posibilitati materiale si va sustin un proiect, dau telefoane ca sa vi se deschida niste usi.

(GEMENI)
Foarte posibila legalizare dupa indelungi asteptari, poate ati urmat niste ani de studii, si-abia acum veti fi numiti pe alt post care sa insemne bani in plus.

(RAC)
O sa fie ceva tevatura pana o sa va luati banii, dar fara telefoane, cereri si intrat in audienta nu va vedeti cu banii in cont, prea curand.

(LEU)
Va puteti aseza la masa negocierilor pentru un job, ca aveti sanse sa-l luati fara sa dati vreun test sau o angajare de proba.

(FECIOARA)
E posibil sa va intre acei bani fara de care nu puteti plati o rata sau sa achitati factura de la service ca sa va luati masina, daca v-au reparat-o.

(BALANTA)
Poate reusiti sa strangeti niste bani, daca veti primi niste bunuri valorice, un soi de gratuitati macar pe o perioada de timp, sa tineti banii pe loc, in cont.

(SCORPION)
Ati putea semna un contract de vanzare-cumparare si sa bifati acest obiectiv major, sa va mutati ca sa va mearga mai bine in relatia de cuplu, in casnicie.

(SAGETATOR)
Va reusesc demersurile birocratice, o sa rezolvati mai multe treburi deodata si poate obtineti un document care atesta drepturile pentru care va luptati de anul trecut.

(CAPRICORN)
Concretizari, luati bani, vi se aproba un credit bancar, vi se da Ok-ul pentru un job, treceti cu bine de un examen, la scoala sau primiti o functie.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO