Sagetatorii fac schimbari radicale in viata profesionala. Horoscopul zilei de 6 februarie 2012

Dată publicare: 06-02-2012 06:29
Dată actualizare: 19-05-2012 06:30


horoscop

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR
O sa puteti urgenta niste demersuri sa va luati banii, sa va platiti datoriile si sa luati tot ce-aveti nevoie pentru casa, pentru familie.

PESTI
Vi se pot plati niste bani din urma si sa aveti motivatia sa munciti in continuare daca firma respectiva isi respecta conditiile contractuale.

BERBEC
Cu toate ca sefii sunt mai putin cooperanti, daca o sa-i luati cu binisorul, veti obtine cam tot ce v-ati propus, dar nu imediat - trebuie s-aveti rabdare.

TAUR
O confirmare ca vi s-a aprobat un proiect, ca vi se platesc acele sume restante, ati luat un examen sau puteti vinde sau cumpara o locuinta.

GEMENI
Vi se poate legaliza o situatie, sa obtineti un post mai bun in baza unei diplome si sa va schimbati statutul, sa nu fi trecut degeaba printr-o scoala.

RAC
Va pot intra acei bani pe care nu credeati c-o sa-i mai vedeti si o sa aveti cu ce sa va platiti rata la banca sau la cei de la care ati luat pe datorie.

LEU
O reusita la nivel de grup - poate gasiti ceva banos de lucru si o sa primiti si aprecieri din partea celor care sunt la conducere.

FECIOARA
Intalniri de afaceri, negocieri, puteti incepe lucrul la ceva care vi se potriveste, pot fi implicati si niste parteneri straini sau sa va duceti voi in strainatate.

BALANTA
Poate va faceti timp si pentru voi, sa practicati un hobby, sa urmati niste cursuri sa va cultivati un talent, sa va-ntretineti corpul cu putin sport.

SCORPION
O s-aveti parte de sustinere din partea sefilor daca va implicati intr-un nou proiect, iar anturajul colegial va fi si el cooperant si-o sa va descurcati frumos.

SAGETATOR
Sunteti pe punctul de a face o schimbare radicala in viata voastra profesionala si o sa va mearga bine, sfera profesionala e incarcata de accente pozitive.

CAPRICORN
Negocierile pe marginea unui job sau a unor bani pot intra in in prelungiri, dar n-o sa cedati nervos. Stiti sa va sustineti cauza, dar sa faceti si unele mici concesii.
 

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO