Taurii sunt astazi fericiti. Vezi ce-ti rezerva astrele

Dată publicare: 03-02-2012 07:24
Dată actualizare: 03-11-2012 23:20


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

VARSATOR
O sa primiti diverse aprobari, demersurile de afaceri va reusesc si veti primi sponsorizare, daca nu investiti proprii bani, o sa va descurcati frumos.

PESTI
Se reface un colectiv, o echipa cu care ati avut voi candva un succes, la care mai puteti adauga un membru, doi sa mearga ca pe roate afacerea.

BERBEC
Banii pe care-i asteptati o sa soseasca, poate pentru ca s-a vandut masina pe care ati pus-o in vanzare sau va inapoiaza cineva o datorie.

TAUR
Noutati care sa va creeze buna dispozitie, sa va dea sperante ca o sa va descurcati cu banii, ratele la banca si ca o sa fiti si fericiti.

GEMENI
Primiti o confirmare dintr-o statiune de agrement ca vi s-au rezervat bilete de cazare sau poate plecati impreuna cu bunii vostri prieteni intr-un dus-intors prin imprejurimi.

RAC
Umblati la banii de la rezerve ca sa luati ceva care nu mai suporta amanare si pentru care stranseserati acesti bani, poate dati si de niste reduceri.

LEU
Se pare ca o sa va puneti de acord cu rude, fost partener de viata in privinta unei proprietati si o sa legalizati situatia la un notar, in cele din urma.

FECIOARA
Va preocupa soarta unor rude sau prieteni care nu se descurca intr-o chestiune ardenta si o sa le intindeti o mana de ajutor sa iasa din impas.

BALANTA
E posibil sa va gasiti alt job, au aparut unele oferte de lucru, dintre care una nu e de neglijat si aveti timp de gandire pana luni.

SCORPION
Poate puneti pe hartie ce vreti sa le spuneti sefilor si-i lasati sa se convinga de faptul ca sunteti capabili sa ocupati un loc mai sus in ierarhie.

SAGETATOR
Va puteti prezenta la un examen sau doar ca sa legalizati un act si sa va fie recunoscuta o specializare sa luati mai multi bani la salariu.

CAPRICORN
O sa vi se ceara mai multi bani pentru o lucrare fie acasa, fie legata de masina care s-a defectat si daca nu negociati va trebui sa platiti cat vi se pretinde.

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO