Luna Nouă în Vărsător pe 10 februarie 2024. Pentru zodii se anunță schimbări și oportunități de începere a unor etape noi

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă din Vărsător anunță schimbări și oportunități de începere a unor etape noi. Este un moment favorabil planificării proiectelor de viitor.

Luna Nouă din Vărsător, din 10 februarie, invită la o schimbare. Vărsătorul este o zodie a progresului și schimbărilor și acum este un moment bun de conștientizare, de reflectare la planurile de viitor și ce modificări trebuie aduse în viața noastră.

La modul general, Vărsătorul reprezintă libertatea, independența, nonconformismul, proiectele umanitare, prietenii, viața socială, planurile de viitor, progresul, ideile originale/revoluționare, campaniile umanitare, tehnica și inovația.

Luna Nouă marchează începutul unei noi etape și este asociată cu inițierea de acțiuni, iar domeniul în care se începe ceva acum, se va încheie peste șase luni, când va avea loc Luna Plină.

În preajma fenomenului de Lună Nouă din Vărsător este posibil să apară unele evenimente sau situații neașteptate, bruște, chiar radicale, care pot modifica drumul în viață.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Luna Nouă din zodia Vărsător formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că ne putem aștepta la evenimente neprevăzute, răsturnări de situație și schimbări radicale.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Nouă din Vărsător pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat relațiilor de prietenie, vieții sociale, grupurilor de apartenență, proiectelor și planurilor de viitor, campaniilor umanitare, dar și privind nevoia de exprimare a individualității.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii, statutului, relațiilor cu superiorii și străinătății. Pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității acestora, nu sunt excluse surprize și decizii neașteptate din partea Taurilor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, cunoașterii, educației superioare, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și sistemul de valori, credințe, principii după care se ghidează în viață.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor sau bunurilor deținute cu alte persoane, privind un credit, o datorie, impozit/taxă, dar și privind intimitatea și transformările profunde la nivel emoțional.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat relației de cuplu, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Pentru că fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație într-un contact, colaborare sau schimbări la nivelul conducerii firmei unde lucrează.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat muncii, activităților și rutinei zilnice, sănătății, privind îmbunătățirea relațiilor cu colegii, dar și nevoia unei abordări diferite a sarcinilor de zi cu zi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, fericirii, distracției, copiilor, vacanțelor, valorificării unei pasiuni, privind un proiect de creație.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat casei, vieții de familie, patrimoniului, bazelor emoționale, copilăriei și relațiilor cu familia de origine. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, pot să apară unele evenimente neprevăzute în relația cu partenerul sau cu cei cu care se desfășoară activități profesionale.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, acumulării de informații, interacțiunii cu ceilalți, privind dezvoltarea/utilizarea unor abilități. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, nu sunt excluse evenimente și situații surpriză sau care să aducă răsturnări de situație în planul muncii.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat banilor câștigați din muncă sau din alte activități extraprofesionale. De asemenea, este vorba și de sectorul asociat stimei de sine, valorilor, unde nativii sunt invitați să facă o schimbare și să aibă mai multă încredere în ei.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat personalității. Este zodia cea mai impactată de această Lună Nouă, pentru că se referă la întreaga viață personală sau profesională, la modul în care se manifestă sau se prezintă în fața lumii. Apar surprize neașteptate din partea nativilor din cauza aspectului tensionat, care se formează între Luna Nouă și Uranus, guvernatorul lor.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Vărsător deschide noi etape în sectorul asociat frământărilor interioare, introspecției și trecutului, timpului petrecut în izolare, privind sacrificiul de sine și ajutorarea celorlalți, apropierea către latura spirituală și accesarea unor informații la nivel subconștient, revelații. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune
Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune

Horoscop 30 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să fim în priză, și la serviciu, și casă, poate plecăm, deja, undeva ca să petrecem 1 Mai, sărbătorile pascale și o să avem o stare de bine, de bunădispoziție.

Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani
Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani

Horoscop 29 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu optimism. O să devenim și mai încrezători în forțele noastre și o să consolidăm și încrederea în cel de lângă noi.  

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.