Luna Nouă din zodia Capricorn, pe 11 ianuarie 2024. Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn simt cel mai intens

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, marchează noi etape, iar roadele se pot culege în jurul datei de 22 iunie, când se formează Luna Plină din aceeași zodie.

Arhetipul Capricornului este despre organizare, responsabilitate, autoritate, crearea unei baze solide, respectarea regulilor și obținerea unui statut. În harta astrală a fiecărui nativ există un domeniu guvernat de zodia Capricorn, unde se va începe o nouă etapă de viață, de construire a unei fundații solide. Este nevoie de răbdare, perseverență și disciplină pentru îndeplinirea unui obiectiv, de transformare a dorințelor în realitate, fie că e vorba de sectorul financiar, profesional, sentimental, familial, al interacțiunii cu ceilalți, privind creșterea, progresul și dezvoltarea personală.

Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, semn că pot să apară surprize și răsturnări într-o situație, care părea fără rezolvare până acum.

Ce aduce Luna Nouă din Capricorn pentru toate zodiile:

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Nativii Berbec sunt invitați să-și seteze obiective profesionale pe termen lung.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul cunoașterii, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor de viață. Nativii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung în aceste domenii. De asemenea, pot să-și schimbe deciziile, în urma unor situații apărute neașteptat.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul intereselor financiare, moștenirilor, dar și relațiilor intime, unde nativii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung. De asemenea, unele planuri pot cunoaște schimbări neașteptate sau răsturnări de situație.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul asociat mariajului, relației și parteneriatelor profesionale, prin setarea unor obiective pe termen lung. De asemenea, planurile nativilor se pot schimba în urma unor situații neprevăzute.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul muncii și sănătății, privind condițiile de muncă, începerea unui job sau a unei colaborări noi. De asemenea, Leii sunt invitați să-și schimbe stilul de viață și să adopte un stil de viață sănătos.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Fecioara

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Capricorn, se formează și anunță noi începuturi în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și valorificării unor pasiuni, prin setarea unor obiective pe termen lung. Relația cu copiii pentru nativii părinți sau o relație sentimentală pot cunoaște schimbări bruște și neprevăzute, în urma unor conștientizări sau schimbării unor perspective de viață.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Registrul astral poate aduce și răsturnări neașteptate în situația financiară, prin încasarea unor sume de bani sau intrarea în posesia unor bunuri de la familie.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul comunicării, gândirii, învățării unor lucruri noi, privind relațiile cu frații. Scorpionii sunt determinați să înceapă cursuri, să obțină o calificare, să-și suplimenteze veniturile dintr-o activitate extraprofesională sau o pasiune. În planul sentimental pot să apară surprize.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul financiar, al banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Săgetătorii sunt invitați să-și seteze obiective pe termen lung, mai ales că la serviciu pot avea loc schimbări neașteptate și va fi nevoie să se adapteze.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul personalității și sunt invitați la setarea unor obiective personale pe termen lung. Planurile nativilor pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, în special în sectorul sentimental.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează în sectorul frământărilor, universului interior, introspecției și trecutului. Vărsătorii își pot face un bilanț, să-și seteze obiective pe termen lung, să elimine ce îi ține în loc să progreseze. Se asemenea, pot să apară evenimente neprevăzute în administrarea unor bunuri imobiliare.

Luna Nouă din 11 ianuarie 2024 pentru Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Capricorn se formează și anunță noi începuturi în sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurilor și proiectelor de viitor. Totodată, planurilor Peștilor pot cunoaște schimbări neprevăzute sau răsturnări de situație, în urma unor vești sau informații surpriză.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
Citește și...
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune
Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune

Horoscop 30 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să fim în priză, și la serviciu, și casă, poate plecăm, deja, undeva ca să petrecem 1 Mai, sărbătorile pascale și o să avem o stare de bine, de bunădispoziție.

Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani
Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani

Horoscop 29 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu optimism. O să devenim și mai încrezători în forțele noastre și o să consolidăm și încrederea în cel de lângă noi.  

Recomandări
INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”
INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”

Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului
Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.