Horoscop zilnic 8 martie 2014. Gemenii cunosc partenerul ideal. Sagetatorii au parte de o oferta pentru un nou job

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 8 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Gemenii si-ar putea cunoaste partenerul ideal, iar Sagetatorii primesc o propunere pentru un job nou.

PESTI

Se pot aduna mai multe motive sa va intalniti cu prietenii, ziua voastra de nastere, ziua femeii, a mamei, un succes de familie si asa mai departe si-o sa fie frumos. O stare de reverie, v-ati indragostit, vi se face o declaratie de dragoste, aflati niste noutati care sa va lase interzisi.

BERBEC

Poate faceti turul de onoare pe la prieteni, rude, sa va faceti o urare, sa mai schimbati o vorba, sa puneti la cale o nunta sau o aniversare cu multi invitati. Se poate sa primiti bilete - cadou - la un spectacol la un meci, si o sa fie distractie, o sa va faceti noi prieteni.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

TAUR

O sa va duceti pe la mondenitati, treceti in revista evenimentele culturale, intrati la o expozitie, un targ cu produse specifice momentului si-o sa va mearga la suflet. O revedere emotionanta si poate chiar aveti ceva extrem de important sa-i comunicati persoanei respective si o sa fie gand la gand cu bucurie.

GEMENI

Se pare c-o sa va faceti program de vizita si plimbari, aveti si niste bani de rezerva pe care sa-i folositi pentru buna dispozitie si cadouri celor dragi. E posibil sa faceti cunostinta la o petrecere cu cineva care intruchipeaza idealul vostru de partener de cuplu si vedeti ce iese.

RAC

O sa fiti entuziasmati de prezenta cuiva, poate o sa treceti pe la cineva care locuieste in alt oras, poate veti fi in tranzit pe-acolo.
O sa dati uitarii toate supararile si ii veti oferi fiintei iubite o seara speciala, un weekend de vis.

LEU

Invitatiile curg, prietenii va vor prin preajma dar si voi aveti idei, de iesit pe cate undeva, sa profitati din plin de vreme, de primavara, de ziua femeii. E posibil sa va iasa-n cale omul de care sa va-ndragostiti - lulea si sa vi se schimbe toata viata-n bine.

FECIOARA

Va dati intalinire cu rudele apropiate si cu niscaiva prieteni sa petreceti cateva ore bune impreuna, afara la aer, fie intr-o drumetie, intr-o excursie. O companie cat se poate de placuta, e cineva care va face parte din viata voastra, daca n-aveti pe nimeni.

BALANTA

Poate dati o petrecere la voi acasa si o sa preparati totul la repezeala , fara sa va formalizati, pentru ca importanta este revederea. Daca va suiti la volan sa aveti mare grija si cel mai bine ar fi sa-i faceti o revizie in service masinii, inainte de a porni la drum.

SCORPION

Va duceti la o ceremonie, sau la o petrecere si e posibil ca atmosfera sa fie de asa natura incat sa va inspire sa luati o decizie referitoare la viata in doi. Un SMS, un apel telefonic va pot schimba starea se spirit si sa redeveniti increzatori in viiitorul vostru sentimental.

SAGATATOR

Situatii cu destul neprevazut, o sa revedeti niste oameni care va pot oferi un job, sau sa faceti parte dintr-o echipa in care sa va puneti in valoare un talent. Ati putea da o fuga pana in statiunea preferata, sa luati o priza de aer, si masa impreuna, sa fie, oarecum intr-o nota festiva.

CAPRICORN

O iesire cu grupul, pot fi si colegi de breasla, prieteni, poate dati o fuga intr-o statiune turistica, sau va duceti peste granita, undeva. Sfera sentimentala este frumos animata si poate sa se promoveze o cerere in casatorie intr-o astfel de zi.

VARSATOR

Un eveniment fizic, mental, sufletesc, o sa infloriti, o sa va simtiti mult mai tineri, poate si pentru ca a aparut sau o s-apara cineva pe care sa-l iubiti.  O petrecere cu lume mai multa, poate puneti si voi umarul la cate ceva c-aveti o disponibilitate sufleteasca de zile mari.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.