Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

06-03-2014 13:15

Neti Sandu si Elena Lasconi

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Marte se afla in casa parteneriala pana pe 20 mai, iar Saturn in casa banilor si a sanatatii. Asa ca, acestea sunt si domeniile in care trebuie sa ne mobilizam.

Asadar, in toata perioada primaverii astrele ne dau extemporal tocmai in relatiile de cuplu si afaceri dar si in sfera finante-banci si sanatate.

Berbec

Posibile schimbari. In casa parteneriala: afaceri sau sentimental. Poate vreti sa treceti la un alt departament sau incepeti ori renuntati la proces. Marte va da un test riguros si nu apar indulgente. Luati o decizie radicala pana in mai, iunie.

Taur

Munca posibil fara satisfactie sau aprecieri din partea sefilor, se resimte efortul mare facut de voi din cauza lui Marte retrograd. O problema de sanatate sau lipsa de energie. Ceva lucrari in  casa. Saturn e in casa parteneriala, ceea ce inseamna ca intrati in propria carapace. Va concentrati la propriile obiective ca sa le atingeti.

Gemeni

Marte creeaza frustrare in relatii cu partenerul, pana pe 20 mai luati decizia daca puteit merge asa mai departe. La servicu e mai multe de lucru, munca de miggala, care nu vi se potrivieste, trebuie sa aveti mai multa rabdare si sa va gasiti alt ritm pentru a va adapta.

Rac

Va mutati, cumparati o casa, un teren, va ocupati de curte, de reparatii. In casa dragostei sunt ceva probleme care nu va dau voie sa va bucurati total, nu e un confort afectiv de care sunteti asa dependenti.

Leu

Reparatii la masina sau poate o vindeti pentru a cumpara un alt vehicul. Aveti tendinta sa renuntati, de exemplu daca vreti sa mergeti la sala. Saturn poate sa insemne ca demolati, reamenajati o casa, garaj. Tevatura.

Fecioara

Refaceti spiritul grupului, intrati intr-o relatie cu alti oameni, colaborare pe termen de serviciu.

Balanta

O problema de rezolvat: mergeti la dentist su reparati ceva in casa. Banii nu mai sunt cei multi pe care-i stiati, ganditi un sistem de economisire pana in iulie.

Scorpion

Mai atenti la sanatate, mergeti la un control, vedeti daca e totul in regula. Sau poate e cineva mai in varsta din famile (barbat) sau partenerul de viata cu probleme. Ceva reparatii si prin casa, pregatiti un eveniment, petrecere. Banii economisiti se duce pe ceva ori cereti altii la banca.

Sagetator

Trebuie sa functionati intr-un grup, relatie, dar din cauza  lui Marte retrograd lucrurile nu mai functioneaza bine. Saturn e retrograd in casa problemelor de sanatate: disconfort, lipsa de energie. Reganditi regimul de viata sau alimentar. Puteti sa dati un tun anul acesta in cariera.

Capricorn

Reusita in planul carierei mai asteapta, trebuie sa verificati ceva pe acolo, apare deruta in interior, angoasa. Persoanele sus puse care v-au ajutat nu mai sunt langa voi, trebuie sa va descurcati singuri.

Varsator

Saturn e retrograd in casa carierei. Marte e retrograd in casa deplasarilor, invatatului, examenelor. Asadar tot ce tine de sfera cariere merge mai greu, sunteti nemultumiti, nu asa laudati pana acum ceea ce va creeaza disconfort. Trebuie insa sa invatati lectia, sa aveti rabdare. Saturn, de fapt, va pregateste pentru ce urmeaza din vara, ceva pozitiv.

Pesti

Aveti ocazia sa infloriti datorita lui Jupiter care e in zodie de apa. Marte in casa problemelor cu banii va provoaca sa gasiti alte solutii pentru rezolvarea unor situatii. La capitolul sanatate, se impun niste verificari. Se poate naste un copil in familia voastra. O bucurie din partea copiilor.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO