Horoscop zilnic 27 martie 2014. Leii isi rezolva problemele sentimentale. Pestii scapa de datorii

×
Codul embed a fost copiat

  Horoscop zilnic 27 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi,  Taurii incaseaza banii si se gandesc la o vacanta, iar Gemenii pleaca in weekend in excursie.

BERBEC

Se pare c-o sa primiti ajutor din partea unor persoane care se simt datoare fatza de voi sau v-ajuta pentru ca asa simt, pentru ca va iubesc, va respecta.  O reuniune amicala, poate iesiti cu niste prietene la o cafea sau la un film, o piesa de teatru, la un concert.

TAUR

Vi se propune un job, o colaborare si doar voi hotarati ce alegeti, ca sa va puteti propulsa in cariera, sa va atingeti un obiectiv major. Ati putea incasa niste bani si sa va abtineti, pe cat posibil, de la cheltuieli ca sa-i strangeti pentru o vacanta ori pentru Paste.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

GEMENI

Se poate sa ajungeti la un eveniment monden si sa largiti cercul de prieteni, sa faceti un schimb de impresii, sa va repozitionati in societate. O sa va invite cineva sa plecati doua trei zile in alt oras, intr-o excursie, in weekend, sa va duceti la distractie.

RAC

O sa va intre niste bani in cont si poate reusiti, cu ce ati mai pus deoparte, sa va luati o casa ori sa schimbati masina - e momentul actiunilor indraznete.  Vi se pot plati niste munci particulare si sa va prinda bine suma totala pe care-o veti incasa, c-o sa-i puneti deoparte pentru o plecare cu ai vostri.

LEU

Veti gasi o cale de-ntelegere cu niste coechipieri de afaceri si sa duceti la bun sfarsit un proiect care o sa va deschida niste usi, o sa fie o carte de vizita pentru alt angajament. O sa va dati intalnire cu cineva de care depinde viata voastra amoroasa si o sa simtiti daca persoana va impartaseste sentimentele sau nu prea.

FECIOARA

O sa va ocupati de treburile casnice, poate faceti si piata, pregatiti cate ceva pentru musafirii care or sa va calce pragul diseara. Or sa va intre ceva bani in cont si poate veti primi si ceva in dar, cu sau fara un prilej anume.

BALANTA

Se poate sa intrati in negocieri sa va luptati pentru fiecare aspect care v-ar face sederea la job mai placuta, sa lucrati de drag. O sa fiti inconjurati cu iubire si caldura si o sa va mearga mult mai bine in relatia de cuplu - vi se poate face o declaratie de dragoste.

SCORPION

O sa investiti niste bani in casa si veti amana alte lucruri, sa fie frumos acasa de sarbatorile pascale, sa va-nnoiti casa. Or sa vina niste cunostinte in vizita si poate aflati niste noutati care sa va umple sufletul de bucurie.

SAGETATOR

Se contureaza o reusita in sfera intelectuala, la scoala, luati o nota buna, treceti cu bine de un examen, poate fi si un succes de grup. O invitatie speciala la un eveniment care poate fi o rampa de lansare pentru voi.

CAPRICORN

Va intra niste bani, si-o sa-i plasati acolo unde erati total descoperiti, la vreo rata de la banca sau la intretinere - niste goluri erau pe undeva.  Va scot la o cina selecta niste prieteni care serbeaza un moment important din viata lor si o sa fie emotionant.

VARSATOR

O revedere cu cineva care o sa va rascoleasca frumos, din punct de vedere emotional si o sa aveti mai multa incredere in reusita voastra in plan personal.  Se poate sa bateti palma cu un angajator, chit ca veti lucra doar doua luni - o sa se vada la bani.

PESTI

Buna inspiratie la tot ce tine de sfera profesionala, ba chiar se poate sa desfasurati si niste activitati de timp liber si sa va cultivati niste aptitudini de care nu aveti habar.  Poate reusiti sa scapati de toate datoriile, ca sa va apucati de lucruri noi si sa fie un succes.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.