Horoscop zilnic 26 ianuarie 2016. Astazi, Pestii obtin o finantare, iar Balantele isi fac planuri de casatorie

Ultima actualizare: 29-01-2016 07:09

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2016, prezentat de Neti Sandu. Increderea in noi ne poate fi cel mai bun suport ca sa depasim obstacolele, sa putem face un efort de durata, sa nu slabim ritmul, sa mergem direct la tinta.

Horoscop 2016 VARSATOR - Se observa o cheltuiala care o sa va cam subtieze contul, dar o sa mai aveti de unde sa luati niste bani. Se pare c-o sa va puneti de acord cu angajatorii in privinta unui contract si-o sa va luptati sa ramaneti in cursa pentru o functie importanta.

Horoscop 2016 PESTI - Veti gasi un prilej sa va puneti in valoare niste calitati, sa lucrati la un proiect particular care sa v-aduca bani. O sa gasiti un ajutor financiar, o finantare si o sa va puteti descurca mai usor cu cheltuielile casei si-o s-aveti si pentru un respiro la sfarsit de saptamana.

Horoscop 2016 BERBEC - Vi se propune sa luati parte la organizarea unui eveniment si o sa aveti de lucru in paralel cu problemele de serviciu. O problema legata de spatiul locuibil se rezolva, poate o sa va puteti muta sau sa duceti la bun sfarsit niste lucrari pentru modernizarea locuintei.

Horoscop 2016 TAUR - Relatia cu sefii poate deveni tensionata si sa va depuncteze conducerea, daca nu respectati cerintele de la serviciu. Viata sentimentala va intra pe un alt fagas, o sa va-ntelegeti mult mai bine si poate veti fi de comun acord convinsi sa deveniti parinti.

Horoscop 2016 GEMENI - E posibil sa incasati niste bani si sa va faceti o placere, sa va mai ganditi si la voi ca sa nu ajungeti la epuizare fizica, nervoasa. Se poate s-aveti un program incarcat, sa fie mult de lucru la serviciu si sa fiti ocupati si dupa program cu treburi personale care sa va stoarca de energie.

Horoscop 2016 RAC - O sa va puteti impaca fara sa mai zgandariti ranile vechi si relatia voastra de cuplu sa decurga in buna regula. Or sa va treaca niste acte prin mana si-o sa legalizati o situatie ca sa va luati banii si sa dezvoltati afacerile care promit bani.

Horoscop 2016 LEU - Se pare c-au ramas niste lucruri nespuse in relatia de cuplu si aveti toate sansele sa va puteti intelege, sa dati cartile pe fata. Va puteti implica in activitati care sa v-aduca profit daca salariul este insuficient si cerintele familiei sunt in crestere.

Horoscop 2016 FECIOARA - O sa luati parte la un eveniment monden si care poate fi o rampa de lansare, sa va fie recunoscuta o munca, un talent. Se-anunta activitate intensa la slujba, poate va-ntalniti si cu sefii ca sa dati drumul unui nou proiect, poate fi o relansare in sfera profesionala.

Horoscop 2016 BALANTA - Relatia cu fiinta iubita promite sa fie mai armonioasa, va faceti planuri de casatorie, s-aveti copii. O sa puteti lucra si in particular sau poate mai mult decat pan-acum si o sa va puteti cumpara o casa ori sa va mutati cu chirie, depinde acum de intentii.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate gasiti momentul potrivit sa-i faceti o marturisire partenerului de cuplu ca sa nu afle de la altcineva si sa va afecteze relatia. Poate va implicati intr-o activitate caritabila, o sa dedicati o parte din timpul liber altor oameni care au nevoie de ajutor si o sa fie un castig sufletesc.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Va puteti recupera banii care tot intarziau sa ajunga in contul vostru si o sa fiti cu toate cheltuielile la zi. Se observa rezultate bune la scoala, o sa puteti si calatori, luati si bursa, e o perioada cu accente favorabile in sfera comunicarii, a intelectului si a deplasarilor.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Vesti bune de la cineva pe care abia l-ati cunoscut si vrea sa mergeti mai departe, sa fiti un cuplu - vedeti ce simtiti. Va contacteaza diverse persoane care vor cate ceva de la voi si o sa faceti fata tuturor solicitarilor, veti fi foarte expeditivi cu lucruile de orice fel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO