Horoscop zilnic 10 octombrie 2014. Gemenii isi repara relatiile sentimentale si se pot astepta in viitor la ceva mai bun

Dată publicare: 10-10-2014 08:22
Dată actualizare: 13-10-2014 00:28


Horoscop zilnic 10 octombrie 2014. Gemenii isi rep...
Horoscop zilnic...

Horoscop zilnic, 10 octombrie 2014, prezentat de Neti Sandu. O sa aflam ce n-a mers bine, ce mai trebuie facut ca sa obtinem o aprobare, bani, o functie, sa luam un examen, sa ne gasim ceva de lucru.
 

BALANTA - Se poate sa bateti palma pentru un contract si sa va oferiti o noua sansa din punct de vedere profesional - poate ati fructificat vreo oferta mai veche. Ati putea pleca de azi pe undeva, fie si cu ceva treaba vreun interes de afaceri si sa va si distrati, printre picaturi.

SCORPION - Invitatie speciala pe la vreun eveniment monden, sau care are legatura cu serviciul si o sa atrageti privirile asupra voastra, o sa se vorbeasca de bine despre voi. Poate va invita cineva din alt oras la o nunta, o aniversare si ramaneti inca o zi doua, va-ntoarceti duminica.

SAGETATOR - Ati putea petrece cateva zile departe de casa, Marte din zodia voastra va invita la plimbare, Jupiter va poate trimite si peste granita, e accent forte pe sfera calatorii. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care vi se va lipi de suflet si e posibil sa faceti casa buna impreuna.

CAPRICORN - Se poate sa semnati un act important pana la incheierea programului de lucru si sa demarati o afacere de luni, sa intrati in paine. E posibil sa incasati niste bani, poate gasiti si un sponsor care sa va finanteze proiectul de care vreti sa va apucati.

VARSATOR - O preocupare de timp liber care v-ar da un plus de energie, v-ar intretine o stare de spirit mult mai buna si ati da dovada de creativitate. Se poate sa va dati intalnire cu partenerii de afaceri, fie si la o cafea, in oras, sa fixati datele unei colaborari.

PESTI - S-ar putea sa le cereti niste inlesniri sefilor, o invoire si sa recuperati cu alta ocazie orele lipsa, poate va luati un miniconcediu. Poate va puneti de acord cu familia si cu rudele sa semnati un act la notar, sa vi se recunoasca niste drepturi.

BERBEC - O s-aveti o explicatie cu fiinta iubita, ii spuneti tot ce-aveti pe suflet si-i pretindeti si voi aceeasi sinceritate s-aveti o baza solida, sa fie o relatie de viitor. Invitatie in oras, poate aveti ceva important de spus, de aflat, ca sa va fie si mai bine in relatia de cuplu.

TAUR - Se pare ca veti sti cum sa va puneti in valoare niste calitati si or sa aterizeze si banii, de care-aveti atata nevoie in perioada asta. Cineva care va iubeste va cauta, poate va si intalniti, are ceva important sa va transmita, poate va scoate la o plimbare prin imprejurimi.

GEMENI - O sa primiti un raspuns legat de o plecare in strainatate, va duceti la munca sau sa studiati ceva, poate va casatoriti acolo, ori il aduceti pe partener aici. O sa puteti repara o relatie sentimentala, iubirea inca pulseaza si daca va puteti calca si pe inima o sa va fie bine.

RAC - Ati putea gasi cumparator pentru casa voastra sau poate voi vreti sa va mutati, sa aveti mai mult spatiu pentru ca vi s-a marit familia, sau urmeaza sa faceti asta. O sa aflati o veste buna despre sosirea pe lume a unui copilas, sau vi se propune sa fiti nasi de botez si o sa fie onorant.

LEU - O sa castigati niste bani, poate e un surplus, ori vindeti ceva si-o sa aveti de cheltuiala, sa-i puteti scoate pe ai vostri la o plimbare, la distractie, in timpul liber. Prezenta cuiva se va dovedi benefica, o sa va ridice moralul sau va scuteste de un consum nervos, un efort fizic.

FECIOARA - Se echilibreaza sfera financiara, poate mai vin de pe undeva niste bani, amanati vreo rata pana va mai intra alti bani ca sa nu ramaneti pe zero. O iesire in lume, poate are loc un eveniment monden, prilej cu care o sa revedeti oameni dragi, persoane cu functie care v-ar putea sprijini cumva.


VIDEO PROTVPLUS.RO