Horoscop cu Neti Sandu, 29 mai 2022. Capricornii vor fi încercați de un puseu de gelozie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 mai 2022, cu Neti Sandu. O zi cu mult neprevăzut. Avem nevoie de prezența celor dragi, să fim înconjurați cu iubire și să oferim și noi confort afectiv celorlalți.

Vibrația zilei este 11, număr maestru, și o să dăm dovadă de înțelepciune!

Horoscop 29 mai 2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 28.05.2022. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP 29 MAI 2022 GEMENI

O să dați curs unei invitații la cafea c-aveți șanse mari să reususcitați o relație care dădea semne de indiferență. O să vă respectați promisiuni mai vechi și o să vă dați întâlnire cu acei prieteni cu care nu v-ați mai văzut de un car de ani că ați fost ocupați până peste cap.

HOROSCOP 29 MAI 2022 RAC

Invitație la o petrecere ați primit, deja, dar contează și dispoziția voastră pe care-o aveți că să vă duceți. Poate totuși vă duceți! Poate-o să le faceți pe plac alor voștri, în special copiilor și dați o fugă la malul mării, sau la pădure ca să vă destindeți, să stați la aer curat.

HOROSCOP 29 MAI 2022 LEU

Se poate să aveți o apariție în public, o fi un eveniment și veți întoarce toate privirile către voi. O nuntă amânată va avea, în sfârșit, loc și o să fie distracție, o să vă bucurați de revederea unor oameni care contează pentru voi.

HOROSCOP 29 MAI 2022 FECIOARĂ

Poate aflați c-o să puteți bate palma pentru o afacere, înaintea altora, pare să fie o surpriză. Le-ați putea face o vizită unor rude care sărbătoresc ceva, dar se poate și să vă cheme pe la ele pentru că nu v-ați mai văzut de multă vreme.

HOROSCOP 29 MAI 2022 BALANŢA

E posibil să apară cineva în viața voastră și să faceți cumva să vă armonizați c-o să simțiți că e exact ce vă trebuie, dacă sunteți căsătoriți. Or să vă ia pe sus prietenii să dați o fugă la malul mării, sau altundeva, să vă distrați, c-aveți nevoie de o doză de respiro, dup-atâta muncă.

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 28 mai 2022.

HOROSCOP 29 MAI 2022 SCORPION

Vă mai consultați cu prietenii înainte de a da un răspuns mâine când ar trebui să semnați un contract, ca să nu luați o decizie greșită. O revedere, după o absență îndelungată, cu cineva care nu v-a putut uita și luptă să vă recâștige - că nu e de trecut cu vederea o asemenea compatibilitate.

HOROSCOP 29 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Se poate să faceți echipă cu niște oameni care vă împărtășesc pasiunile și o să scoateți la iveală resursele latente. O revenire la vremuri mai bune când erați fericiți cu puțin, și ieșiți la o plimbare prin parc, la o terasă și să jucați ceva pe un teren de sport.

HOROSCOP 29 MAI 2022 CAPRICORN

O veste bună despre un copil care se va naște în familie, sau tocmai s-a născut și o să dați o petrecere. O să vă-ncerce un puseu de gelozie că sunt câteva persoane care se uită prea insistent la partenerul vostru de cuplu, dar n-are rost să vă impacientați.

HOROSCOP 29 MAI 2022 VĂRSĂTOR

O să lăsați toate grijile de-o parte și o să stați la taclale cu prietenii că aveți lucruri drăguţe de-mpărtășit. Poate-i chemați pe prietenii de grătar să vă bucurați împreună de inaugurarea locuinței, sau că v-ați schimbat mașina, că v-ați găsit alt serviciu.

HOROSCOP 29 MAI 2022 PEŞTI

O reușită - în plan organizatoric - iese frumos petrecerea la care-ați pus și voi umărul. Poate e o nuntă sau e botez. O să vă simțiți în largul vostru în grupul în care vă dați întâlnire la aer curat, poate e un eveniment anume, e un concert sau o competiție.

HOROSCOP 29 MAI 2022 BERBEC

O să ieșiți la plimbare, că vreți și aer curat și să faceți un pic de mișcare, și să schimbați și o vorbă, o emoție. Poate v-ați dat întâlnire în parc, la o terasă, cu un partener de afaceri cu care-o să puneți, pe-ndelete, niște lucruri la punct, c-aveți mai mult timp și sunteți mai relaxați.

HOROSCOP 29 MAI 2022 TAUR

O să vă interesați de niște rude, le faceți o vizită și le-ntindeți o mână de ajutor dacă va fi nevoie. Vești dintre cele mai bune și o să puteți recupera o relație, să vă găsiți un timp comun cu partenerul de cuplu ca să vă armonizați.

Articol recomandat de sport.ro
Tragerea la sorți pentru EURO 2024, simulată de 1.000 de ori! Cu cine a picat România și până unde a ajuns
Tragerea la sorți pentru EURO 2024, simulată de 1.000 de ori! Cu cine a picat România și până unde a ajuns
Citește și...
Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie 2023. Relațiile de iubire devin profunde și pasionale pentru toate zodiile
Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie 2023. Relațiile de iubire devin profunde și pasionale pentru toate zodiile

Din 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion. Relațiile de iubire devin profunde și pasionale. Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, din 6 decembrie.

Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi
Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi

Horoscop 2 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de relaxare. E o exuberanță în atmosferă și-ar fi frumos să profităm de ea, să ne oferim atât nouă, cât și celor pe care-i iubim, clipe de fericire.

Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie

Horoscop 1 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de bucurie. O să ne facem program de vizite, plimbări, pregătim și bunătăți, îi chemăm pe cei dragi pe la noi, ca să sărbătorim.

Recomandări
Ciolacu susține că
Ciolacu susține că "România ar fi rămas fără fonduri europene" de la 1 martie, dacă nu se luau măsurile fiscale

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri seară, că, dacă nu ar fi fost luate măsurile fiscale, România ar fi rămas de la 1 martie 2024 fără fonduri europene, iar acest lucru ar fi însemnat un dezastru naţional.

Israelul a dezvoltat o
Israelul a dezvoltat o "fabrică de asasinate în masă" în Fâșia Gaza. Peste 12.000 de ținte, identificate cu "Evanghelia"

Războiul din Fâșia Gaza a oferit o oportunitate fără precedent pentru armata israeliană de a utiliza o platformă de inteligență artificială pentru identificarea țintelor.

Mesajul transmis de Ambasada Rusiei la București de Ziua Națională a României. Propunerea făcută românilor
Mesajul transmis de Ambasada Rusiei la București de Ziua Națională a României. Propunerea făcută românilor

Republica Moldova, Israel și SUA s-au numărat printre țările care au transmis mesaje de Ziua Națională a României. De asemenea, NATO a felicitat țara noastră.