Horoscop 29 mai 2022, cu Neti Sandu. O zi cu mult neprevăzut. Avem nevoie de prezența celor dragi, să fim înconjurați cu iubire și să oferim și noi confort afectiv celorlalți.

Vibrația zilei este 11, număr maestru, și o să dăm dovadă de înțelepciune!

Horoscop 29 mai 2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 28.05.2022. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP 29 MAI 2022 GEMENI

O să dați curs unei invitații la cafea c-aveți șanse mari să reususcitați o relație care dădea semne de indiferență. O să vă respectați promisiuni mai vechi și o să vă dați întâlnire cu acei prieteni cu care nu v-ați mai văzut de un car de ani că ați fost ocupați până peste cap.

HOROSCOP 29 MAI 2022 RAC

Invitație la o petrecere ați primit, deja, dar contează și dispoziția voastră pe care-o aveți că să vă duceți. Poate totuși vă duceți! Poate-o să le faceți pe plac alor voștri, în special copiilor și dați o fugă la malul mării, sau la pădure ca să vă destindeți, să stați la aer curat.

HOROSCOP 29 MAI 2022 LEU

Se poate să aveți o apariție în public, o fi un eveniment și veți întoarce toate privirile către voi. O nuntă amânată va avea, în sfârșit, loc și o să fie distracție, o să vă bucurați de revederea unor oameni care contează pentru voi.

HOROSCOP 29 MAI 2022 FECIOARĂ

Poate aflați c-o să puteți bate palma pentru o afacere, înaintea altora, pare să fie o surpriză. Le-ați putea face o vizită unor rude care sărbătoresc ceva, dar se poate și să vă cheme pe la ele pentru că nu v-ați mai văzut de multă vreme.

HOROSCOP 29 MAI 2022 BALANŢA

E posibil să apară cineva în viața voastră și să faceți cumva să vă armonizați c-o să simțiți că e exact ce vă trebuie, dacă sunteți căsătoriți. Or să vă ia pe sus prietenii să dați o fugă la malul mării, sau altundeva, să vă distrați, c-aveți nevoie de o doză de respiro, dup-atâta muncă.

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 28 mai 2022.

HOROSCOP 29 MAI 2022 SCORPION

Vă mai consultați cu prietenii înainte de a da un răspuns mâine când ar trebui să semnați un contract, ca să nu luați o decizie greșită. O revedere, după o absență îndelungată, cu cineva care nu v-a putut uita și luptă să vă recâștige - că nu e de trecut cu vederea o asemenea compatibilitate.

HOROSCOP 29 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Se poate să faceți echipă cu niște oameni care vă împărtășesc pasiunile și o să scoateți la iveală resursele latente. O revenire la vremuri mai bune când erați fericiți cu puțin, și ieșiți la o plimbare prin parc, la o terasă și să jucați ceva pe un teren de sport.

HOROSCOP 29 MAI 2022 CAPRICORN

O veste bună despre un copil care se va naște în familie, sau tocmai s-a născut și o să dați o petrecere. O să vă-ncerce un puseu de gelozie că sunt câteva persoane care se uită prea insistent la partenerul vostru de cuplu, dar n-are rost să vă impacientați.

HOROSCOP 29 MAI 2022 VĂRSĂTOR

O să lăsați toate grijile de-o parte și o să stați la taclale cu prietenii că aveți lucruri drăguţe de-mpărtășit. Poate-i chemați pe prietenii de grătar să vă bucurați împreună de inaugurarea locuinței, sau că v-ați schimbat mașina, că v-ați găsit alt serviciu.

HOROSCOP 29 MAI 2022 PEŞTI

O reușită - în plan organizatoric - iese frumos petrecerea la care-ați pus și voi umărul. Poate e o nuntă sau e botez. O să vă simțiți în largul vostru în grupul în care vă dați întâlnire la aer curat, poate e un eveniment anume, e un concert sau o competiție.

HOROSCOP 29 MAI 2022 BERBEC

O să ieșiți la plimbare, că vreți și aer curat și să faceți un pic de mișcare, și să schimbați și o vorbă, o emoție. Poate v-ați dat întâlnire în parc, la o terasă, cu un partener de afaceri cu care-o să puneți, pe-ndelete, niște lucruri la punct, c-aveți mai mult timp și sunteți mai relaxați.

HOROSCOP 29 MAI 2022 TAUR

O să vă interesați de niște rude, le faceți o vizită și le-ntindeți o mână de ajutor dacă va fi nevoie. Vești dintre cele mai bune și o să puteți recupera o relație, să vă găsiți un timp comun cu partenerul de cuplu ca să vă armonizați.