Horoscop mai 2014. Cum va fi ultima luna de primavara pentru fiecare zodie

horoscop

HOROSCOP MAI 2014. Luna mai este doar in aparenta vesela, pentru ca in realitate va fi foarte dificil sa facem ce ne place, cand vrem. Vartejul cosmic din aprilie va avea repercursiuni pe diverse aspecte din viata noastra sociala in mai.

Vom trece prin blocaj economic, ne vor lipsi resursele si vom fi predispusi la excese de toate tipurile. Insa, ar trebui sa depasim toate aceste aspecte si sa incheiem luna intr-o nota constructiva. In jurul datei de 24, Jupiter si Saturn se vor alatura si vor deschide noi cai, vor pune in ordine viata sociala si personala.


HOROSCOP BERBEC - MAI 2014

Venus va iesi din umbra in jurul datei de 3, va reaparea cu stralucirea deplina si va revigora viata amoroasa a Berbecilor. Insa acest lucru nu se va intampla fara tensiuni. Aceasta planeta va readuce culoare in viata voastra, dorinta de a face impresie, de a iubi si de a fi iubit, de a fi in centrul atentiei, dar nu exista nicio garantie ca ceilalti jucatori din diagrama va vor permite sa faceti ce va place. Iar asta ar putea sta in calea fericirii vostre si v-ar putea reduce entuziasmul. Aveti tendinta de a va comporta mai impulsiv decat de obicei si aratati o crestere a dorintei de a va desprinde de rutina. Asta se va manifesta si in viata sentimentala.

HOROSCOP TAUR - MAI 2014

Citește și
horoscop
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Ultimul lucru pe care il puteti spune este ca spontaneitatea este la ordinea zilei (sau a lunii). Soarele va va consolida dorinta de autoaparare si de a va apara pozitia dobandita pe toate fronturile, fortandu-va sa va asumati mai putine riscuri si de a ramane pe margine, dar totusi remarcat. Saturn va controla in continuare zona relatiilor si veti fi influentati sa va evaluati calitatea relatiei pe care o aveti cu partenerul si sentimentele. Prin urmare, va confruntati cu realitatea de a comunica cu persoana importanta pentru voi. Mai este perioada unor potentiale confruntari, contraziceri si chiar conflicte in care nimeni nu este dispus sa faca vreun compromis. Dar in cazul unei discutii sincere cu partenerul exista sanse sa mergeti mai departe in aceeasi formula.

 

HOROSCOP GEMENI - MAI 2014

Oare Gemenii ar fi de acord sa fie mai putin prezenti la evenimente mondene si sa fie concentrati mai mult pe sentimente luna aceasta? Soarele are de gand sa va incurajeze sa faceti asta, sa fiti mai retrasi pana in jurul datei de 21. Insa acest lucru va va ajuta sa va tineri la distanta de scantei, in ciuda presiunilor acute si emotiilor perturbatoare create de o configuratie astrala, care va mentine o stare de criza. Nu exista nicio cale in luna mai de a evita o anumita frustrare in legatura cu o problema care combina dragostea si interesul. Daca lucrati impreuna cu partenerul de viata, asigurati-va ca va separati rolurile si, mai presus de toate, pretejati-va viata privata.

HOROSCOP RAC - MAI 2014

Racii au dorinta de a seduce luna aceasta. Aveti pofta sa va jucati, sa fiti observati, vreti sa fiti placut si sa faceti impresie in societate, unde Venus va accentua farmecul vostru si impactul pe care il aveti asupra celor din jur, care ar putea fi foarte receptivi la semnalele voastre. Cu toate acestea, nu va asteptati sa "straluciti" peste tot fara un pret. S-ar putea ca farmecele voastra sa starneasca furia unora care stau de multa vreme in asteptare. In plus, partenerul de viata si colegii de munca s-ar putea sa nu aprecieze foarte mult atitudinea voastra. Trebuie sa fiti atenti in special pe frontul familiei, pentru ca s-ar putea intoarce furtuna din decembrie. Bine ar fi sa traiti respectand asteptarile celor din jur, decat sa cedati ispitelor din alta parte.

HOROSCOP LEU - MAI 2014

Nu veti fi de acord cu parerea celor din jur in ceea ce priveste aspiratiile pe care le aveti si in materie de relatii. Mizele emotionale sunt foarte mari in luna mai, va veti confrunta cu critici si chiar atacuri din partea celor apropiati, care nu sunt de acord cu privire la forma si substanta sentimentelor voastre. Pe cat posibil, evitati discutiile in aceasta luna, care s-ar putea intoarce impotriva voastra, mai ales daca sunt cu cei care abia asteapta sa faceti un pas gresit. Pe de alta parte, vi se ofera ocazia de a va utiliza pe deplin potentialul si de a va afirma.
Luna aceasta, Jupiter va influenta relatiile de familie, insa nu intr-un mod pozitiv. Insa criza va trece pe la mijlocul lunii iulie. Trebuie sa va concentrati pe responsabilitatile pe care le aveti fata de partener si sa va ocupati mai mult de legaturile de familie.

HOROSCOP FECIOARA - MAI 2014

Fiti atenti cu demersurile actuale pe care le faceti in scopul de a obtine bani, sprijin financiar si avantaje de orice tip, pentru ca s-ar putea sa creeze tensiune si intreruperea unor legaturi bazate pe sentimente. Mai va fi o luna complexa, in care aveti tendinta de a fi gelosi, chiar obsedati, iar asta nu va ajuta la intimitatea emotionala. Fiti atenti la reactiile emotionale si nu va lasati condusi in coflicte care vor fi in mare parte cauzate de chestiuni materiale. Nu lasati disensiunile sa degenereze, pentru ca s-ar putea transforma in conflicte majore, foarte greu de reparat ulterior.

HOROSCOP BALANTA - MAI 2014

Intre efortul de a tine lucrurile sub control, preocuparile legate de gestionarea finantelor si o problema importanta aparuta acasa, va veti confrunta cu o luna in care sunteti chinuiti de nerabdare, in care veti reactiona mai impulsiv si mai nervos decat de obicei. Marte a intrat in casa Balantelor din decembrie, dar nu fara a crea probleme in ceea ce priveste relatiile cu alte persoane. Luna aceasta chiar veti avea toate motivele din lume pentru a va pierde cumpatul. Pana la urma, este mai productiv sa va uitati in interiorul vostru, sa va explorati motivele reale ale confuziei emotionale in care va aflati.


HOROSCOP SCORPION - MAI 2014

Este luna dialogurilor pentru Scorpioni. Soarele pur si simplu va va invita sa impartasiti lucruri, sa va indreptati cu foarte mare atentie catre partener si sa va exprimati sentimentele si veti fi dispusi sa-l ascultati si pe el. Este, probabil, perioada ideala sa faceti un pas inainte in relatia amoroasa, sa faceti planuri de viitor. Pentru unii din Scorpioni, luna mai va oferi sansa de a face ca relatia sa se transforme in una de durata, sa oficializeze relatia. Iar lucrurile stabilite acum vor functiona, cu conditia ca micile secrete sa fie spuse, lucrurile neplacute sa fie iertate si uitate.

HOROSCOP SAGETATOR - MAI 2014

Dorinta este cea care va caracterizeaza in aceasta perioada. O aveti din abundenta, dar nu va crea o tensiune palpabila. In ciuda dorintei puternice de distractie, cele mai multe momente placute le veti petrece alaturi de persoana iubita. In afara de asta, in luna mai va veti confrunta cu o lipsa de resurse, care poate duce chiar la o criza, insa, pana la sfarsit, toate aceste lucruri vor lua o turnura favorabila in ceea ce priveste viata de cuplu. Va veti calma, veti rezolva probleme si veti merge mai departe.

HOROSCOP CAPRICORN - MAI 2014

Aveti o dorinta puternica de a iubi si de a va indeplini visele pana la sfarsitul lunii. Insa Saturn va va pune cateva piedici. Nu trebuie sa cedati; planurile de anvergura nu se pun la punct intr-o perioada scurta de timp. De asemenea, in luna mai nu veti fi la distanta de neintelegeri sau de lipsa de intelegere, lucruri care vor crea probleme intre voi si partenerii de viata, in ciuda determinarii de a pastra calmul in special in familie.

HOROSCOP VARSATOR - MAI 2014

Familia va fi cea care va va motiva in luna mai, dar ar putea sa va cauzeze si cateva probleme. Neintelegerile si vechile resentimente ies la suprafata. Reapar rivalitati si dificultati in mentinerea pe linia de plutire ale unor aspecte din viata voastra. Fara sa va doriti veti fi implicati in altercatii, dar acestea va vor ajuta, totusi, sa va exprimati clar gandurile si de a face ca oamenii sa se confrunte cu responsabilitatile lor. Incercati sa fiti moderati in discurs, pentru ca asta va "incalzi" conflictele cu cei din familie.

HOROSCOP PESTI - MAI 2014

Pestii sunt in cautatea iubirii vietii lor si luna aceasta sunt tentati sa-si marturiseasca dragostea eterna pentru persoanele pe care le au alaturi. Daca aceasta persoana nu exista, veti fi tentat sa seduceti pe cineva. La inceputul lunii, Soarele va va incuraja sa comunicati cu alte persoane, sa glumiti, sa creati legaturi care sa reziste in timp.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut.

Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie
Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Din cauza unor combinatii ceresti, luna februarie promite sa fie una instabila, caracterizata de o serie de curenti astrali din diferite directii. Evident, aceste miscari nu se vor reflecta in modul cel mai bun asupra noastra.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.