Horoscop zilnic 25 aprilie 2014. Fecioarele au sanse sa se logodeasca. Balantele primesc daruri de la o persoana draga

horoscop

Horoscop zilnic 25 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au sanse mari sa se logodeasca, iar Balantele primesc cadouri de la o persoana draga.

TAUR
O revedere cu niste posibili parteneri de afaceri si poate va faceti program zilele astea ori poate de 1 mai plecati pe undeva impreuna. O prezenta placuta care o sa va faca sa uitati de toate suferintele fizice, sufletesti si o sa va simtiti in elementul vostru.

GEMENI
Va invita cineva la o reuniune mondena, poate e ziua cuiva de nastere, o sa cultivati vechi si noi prietenii, o sa fie o relansare pe scena sociala. O sa reluati una dintre activitatile voastre preferate si o sa va eliberati de stres, tensiuni si veti petrece un timp si cu familia.

RAC
Veti imbina preocuparile casnice cu cele deconectante si fie ii invitati pe niste prieteni pe la voi, fie iesiti la plimbare la vreo manifestare sportiva, culturala. Va asteapta cineva drag in alta parte a tarii sau a lumii, si daca nu veti reusi sa va vedeti azi, maine, poate de 1 mai.

LEU
Se poate sa va fie aprobata o cerere de credit bancar si sa va puneti in aplicare acel plan legat de o locuinta sau o nunta, un botez. E posibil sa primiti bani de la serviciu sau poate partenerul de cuplu castiga o suma importanta de bani.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

FECIOARA
O confirmare de la job, de la scoala, sau din partea unei agentii de turism ca vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport spre o zona de agrement.  O intalnire cu final neasteptat, poate are loc o cerere in casatorie sau o impacare cu lacrimi de fericire.

BALANTA
Se poate sa adunati niste sume de bani din mai multe surse si sa rezolvati unele probleme legate de casa, de familie, pentru ca acum le-a venit randul. Se poate sa primiti un cadou, sa va bucurati de un gest de simpatie, de dragoste din partea cuiva care vrea sa v-arate cat de mult va iubeste.

SCORPION
V-ati putea petrece timpul liber in campania unor colegi de breasla si sa practicati un sport, sa ascultati muzica sa va delectati, cumva. Se poate sa se intample ceva special in viata personala, sa apara cineva si sa va pice cu tronc.

SAGETATOR
Se poate sa luati o decizie referitoare la locuinta pe care vreti s-o schimbati sau sa-i faceti unele modificari si va consultati cu perechea conjugala. O invitatie intr-o excursie, sunt oameni tineri care vor face parte din grupul cu care v-ati putea plimba.

CAPRICORN
Poate le chemati pe la voi pe rudele apropiate cu care aveti de impartit o casa, un teren ori sunt alte chestiuni de familie pe care vreti sa le lamuriti. O sa gasiti o modalitate placuta de a va petrece timpul liber, va duceti la o expozitie, sa luati masa in oras, sa vedeti un spectacol, un meci.

VARSATOR
Incep sa vina banii blocati de cei care n-au vrut sau n-au avut de unde sa vi-i dea si incet, incet o sa strangeti o suma frumusica. O iesire cu colegii prietenii diseara o sa va remonteze, mai eliminati niste stresuri, schimbati impresii, va faceti planuri de vacanta.

PESTI
O surpriza placuta, o aparitie care sa va lumineze chipul, sufletul, un cadou, o invitatie la un eveniment sau de 1 mai, pe undeva. Foarte posibila intalnire amoroasa si o sa aveti parte de o seara minunata, cu declaratii de dragoste, juraminte si promisiuni.

BERBEC
Va pregatiti de o schimbare, poate plecati din casa in care locuiti sau din oras, din tara sa locuiti pentru o vreme altundeva fie cu treaba, fie pentru ca va casatoriti. Poate ati vrea sa puneti niste bani deoparte pentru vacanta sau o nunta, un botez, dar o sa cheltuiti, totusi sa iesiti, zilele astea, la plimbare.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.