Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Taurii ar putea avea parte de o cină romantică

×
Codul embed a fost copiat

O zi reușită. O sa ne bucurăm de o vorbă bună, de o revedere care să ne facă să vedem viața cu alți ochi și să vibrăm la unison cu cei dragi.

Vibrația zilei este 6 si la loc de cinste se alfă armonia.

 

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION

 

Citește și
Horoscop 3 iulie 2021, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își vor întâlni sufletul pereche
Horoscop 22 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii se dedică familiei și petrec timp de calitate
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

O să vă oferiți și vouă un respiro, să vă duceți la o plimbare, poate fi o excursie, daca nu aveți un eveniment în familie sau printre prieteni.

E o masă festivă, chit că doar cu ai vostri, ca să vă simțiti in elementul vostru și poate fi chiar și o nuntă în cadru restrâns ca să nu fie probleme.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

E cineva care asteaptă raspuns de la voi și o să dați dovadă de sinceritate, că nu vreți să-l amăgiți pe om.

Vi se lansează invitația să ieșiti în lume, poate e prima întalnire cu cineva care visează să fiți împreună și dacă simtiti o compatibilitate o să-i spuneti.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

O aniversare, o cununie se întâmplă ceva în cercul vostru de prieteni și o să treceți pe acolo, măcar meteoric, așa.

O discuție între patru ochi cu cineva apropiat o să indice direcția spre care se poate îndrepta relația că vi se conturează o perspectivă frumoasă, dar rămâne de vazut.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

Poate s-a decis cineva, în sfârșit, să accepte o colaborare de care ați putea profita amândoi la maximum și de mâine începeți.

Se poate să vă deplasati și pentru că aveti treabă prin alte zone ale țării și pentru că vă invită rudele, prietenii la o zi de naștere și o să fie și frumos și cu folos.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu PEȘTI

 

O să stați la o cafea, un fursec cu cineva care vă împărtășește un hobby să iasă ceva frumos, se încheagă un proiect.

Vă cheamă cineva la o petrecere și dacă aveti chef vă puteti duce în plimbare, chiar dacă e și alt oraș, că o să admirati un peisaj, rupeți un pic monotonia.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC

 

O să aveți parte de o companie agreabilă, dacă vreți să plecați pe undeva, chef aveți, numai să nu aveți alte obligații familiale sau față de altcineva.

Într-un cerc de cunoscuti ați putea remarca o persoană cu care sa aveți mai multe puncte comune și să vreti să aflați amănunte ca să știți dacă vă potriviti sau nu.


Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu TAUR

 

E o cheltuială că poate gătiți și ceva mai sofisticat, cum vă place vouă pentru un musafir, doi, poate e o cină romantică.

Are loc o întîlnire cu o persoană agreabilă și o să aveti inspirație și se poate naște un proiect de toată frumusețea, de care să vă ocupați în timpul liber.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI

 

Vă caută cineva care s-ar parea că vrea de mult să vă cunoască și o să fiți și voi încântați, că iese ceva de viitor, o relație.

E o competiție, copiii au meci, concurs, serbare, zi de naștere, e o efervescență care o să vă țină în priză că veți avea tot timpul ceva de făcut.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu RAC

 

Poate le faceți un program special copiilor, că s-or fi plictisit în casă și o sa le împliniți dorințele.

Vă simțiti și mai aproape de ai voștri și se va crea o atmosferă placută în familie, poate și cu un prilej special, o aniversare ori altceva cu iz festiv.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu LEU

 

Sfera sentimentală e activată și poate vă iese în cale cineva cu care să aveți o relație dacă v-ați refăcut după o separare.

Se poate să fie și la voi un motiv de sărbătoare și să vă întâlniți cu rudele, petreceți câteva ore împreună și vă întoarceți refăcuți la problemele voastre.

 

Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Poate dați pe la vreun târg cu produse tradiționale să vă alegeți ce va place de acolo, că voi chiar sunteți cunoscători.

Poate vă invită rudele la o degustare de bunătăți de sezon de tot felul și o să vă ajute să nu va mai gândiți la problemele de serviciu și la rate și la facturi.


Horoscop Horoscop 24 octombrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

Se poate să le faceți o vizită unor prieteni din alt oraș, să fie un câștig în plan sufletesc și să munciți cu mai mult spor de mâine încolo.

O să vă dați tot interesul să le faceți pe plac alor voștri, respectând și preferințele voastre și o să fie un reviriment ca vă pieriseră vibe-ul, prospețimea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Armonie în viața de cuplu a Săgetătorilor
Horoscop 23 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Armonie în viața de cuplu a Săgetătorilor

O zi senină, frumoasă. O să ne bucurăm de orele petrecute și în familie, alături de cei dragi, și o să-i facem fericiți pe cei din jurul vostru.

Horoscop 22 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii se dedică familiei și petrec timp de calitate
Horoscop 22 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii se dedică familiei și petrec timp de calitate

Apar situații neașteptate și dacă avem prezentă de spirit o să ne descurcăm fără probleme. Vibrația zilei este 22, număr maestru și un lucru bun se poate multiplica de la sine.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.