Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: eclipsele din octombrie ne afecteaza pe toate planurile

Dată publicare: 03-10-2014 07:33
Dată actualizare: 23-11-2014 06:51


Eclipsa totala de Luna de pe 08 octombrie si eclipsa partiala de Soare de pe 23 ne atentioneaza asupra capitolelor: sanatate, relatii si bani.

Eclipsa totala de Luna are loc pe fenomenul de Luna plina cu Soarele in Balanta si Luna in Berbec. Asta inseamna ca trebuie sa pazim cu strasnicie relatiile parteneriale, cele de afaceri si cele de cuplu. Mai mult, ne atrage atentia asupra sanatatii. Coloana vertebrala, rinichii si capul sunt cele mai vulnerabile.

Eclipsa partiala de Soare are loc in zodia Scorpion si s-ar putea sa o resimtim mai putin, poate chiar deloc. Trebuie insa sa fim atenti la cheltuitul banilor si relatia cu bancile.

Berbec

Pe 8, posibil un proces, un test la scoala care sa va dea batai de cap. Ceva tensiuni si in relatie. Atentie la sanatate, apar dureri de cap. Lucrurile pot scapa usor de sub control, daca va pierdeti calmul. Pe 23, nu e vorba de o perioada neplacuta, dar nu comiteti imprudente.

Taur

Pe 8, dezechilibru, atentie la sanatate. Posibil sa mergeti sa faceti analize sau sa acordati cuiva un ajutor. Apar cheltuieli, daca puteti ar fi bine sa le evitati.

Gemeni

Pe 8, sfera sentimentala sau cea legata de copii e activata. Participati la diverse activitati. Colaborare in afara programului de serviciu, ceva distractiv, o activitate de grup in care va regasiti, insa in ziua respectiva pot aparea ceva probleme. Atentie la ce mancati.

Rac

Pe 8, mergeti undeva unde nu va face placere, e o situatie frustranta pentru voi. Are legatura ori cu zona servicului, ori cu cea sentimentala. Puteti sa gasiti casa, daca asta cautati. Sau reparati ceva. Eclipsa de pe 23 e in casa sentimentelor, dar are o influenta slaba.

Leu

Pe 8, actiunea e in casa colectivitatii, de la serviciu, scoala, familie. Ceva de impartit, poate o casa. Puteti capata o functie, posibil sa fie sabotata cumva. Atentie la deplasari. Nu plecati in pripa. Pe 23, posibil o stare mai neplacuta, dar fara influenta prea mare.

Fecioara

Pe 8, cheltuieli mai mult ca de obicei, actiunea e in casa banilor. Mare atentie sa nu faceti greseli in tranzactii. Pe 23, atentie la drumuri, la cum conduceti, la relatia cu rudele apropiate, mai ales tatal.

Balanta

Pe 8, sunt posibile tensiuni, ruptura a unei relatii sau un proces. Pe 23 aveti grija la bani.

Scorpion

Pe 8, intrigi de culise. Ceva probleme de sanatate. Poate nu va luati toti banii de la serviciu. Pe 23, puteti fi afectat emotional de vesti de sanatate despre cineva.

Sagetator

Pe 8, nu gasiti sustinere intr-un grup. Va simtiti tradat de prieteni sau de persoana iubita. Aveti grija la ce mancati. Pe 23, eclipsa in casa problemelor de sanatate, asadar atentie din nou. Va simtiti fara energie.

Capricorn

Pe 8, asteptati raspuns de la sefi, sa fiti laudat. Dar se vor gasi voci contra, va fi un deficit de imagine. Reparatii in casa, cheltuieli sau ceva probleme de sanatate la mama ori sotie. Pe 23, nu va afecteaza direct eclipsa.

Varsator

Pe 8, actiune in casa drumurilor lungi si in casa comunicarii. Se poate intampla sa nu mearga bine ceva in colectivitate la serviciu sau scoala, aveti de prezentat brusc o lucrare, un discurs. Verificati masina sau biletul de avion, actele, sa fie totul in regula. Eclipsa din 23 e in sfera cariera. Aveti grija la ce spuneti, sa nu iritati seful, nu intarziati.

Pesti

Pe 8, eclipsa e legata de bani, banci si sanatate, cu interventii chirurgicale. Mare grija la cum cheltuiti banii. Nu exagerati. Aveti grija daca semnati un contract. Pe 23, eclipsa e pe echilibru cu zodia voastra.


VIDEO PROTVPLUS.RO