Horoscop cu Neti Sandu 20 mai 2022. Peștii se îndreaptă cu pași repezi spre o căsătorie

×

Horoscop cu Neti Sandu. O zi a revelaţiilor. O să putem citi printre rânduri şi să găsim explicaţii, să-nțelegem ce se vrea de la noi şi o să putem comunica la alt nivel cu cei din jur. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu celălalt.

Horoscop 20 mai 2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 20.05.2022.

Vedeți AICI horoscopul de ieri 19.05.2022

Horoscop 20 mai 2022 TAUR

Se poate să recuperaţi nişte bani şi să vă plătiţi şi datoriile ca să daţi drumul noilor proiecte pe curat, fără vreo restantă. O să legalizaţi o situaţie, dar trebuie să daţi zor să obţineţi toate semnăturile ca să intraţi în linie dreaptă cu demersurile care v-au ţinut pe loc mai bine de o lună şi ceva.

Horoscop 20 mai 2022 GEMENI

Poate vă contactează un grup care vrea să vă implicaţi într-un proiect care v-ar propulsa în carieră. Poate-abia acum aflaţi un adevăr, primiţi o aprobare, vă găsiţi, în sfârşit, de lucru şi totul o să meargă şnur, că pân-acum aţi tot avut câte ceva de rectificat.

Horoscop 20 mai 2022 RAC

V-aţi putea pune în evidenţă prin ceva la care lucraţi de ceva vreme şi se va găsi cineva care să vă promoveze muncă. O să primiţi un răspuns de la cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să ştiţi dacă plecaţi împreună în concediu, sau nu ca să ştiţi ce program vă faceţi.

Horoscop 20 mai 2022 LEU

Poate daţi de bilete de vacanţă, la un preţ convenabil, c-o fi renunţat cineva, sau sunt cele de anul trecut reactivate. E cineva din trecutul sentimental care va cere o a doua şansă şi dacă nu s-a ocupat locul din inima o să vă bucuraţi de faptul că relaţia se poate rescrie frumos, de data asta.

Horoscop 20 mai 2022 FECIOARĂ

Poate va mai luaţi ceva de lucru, în particular ca să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, că numai cu salariul nu ţine figura. O să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care va cere de multă vreme o întâlnire ca să vă cunoaşteţi mai bine, să schimbaţi impresii, să vedeţi dacă sunteţi compatibili.

Horoscop 20 mai 2022 BALANŢA

O să vă interesaţi de nişte acte, să insistaţi pe la autorităţi să vi le semneze ca să vă luaţi o casă, o maşină, să primiţi un credit. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce acele beneficii financiare la care visaţi de ceva timp şi o să cultivaţi aceasta combinaţie ca să vă asiguraţi un venit constant.

Horoscop 20 mai 2022 SCORPION

Se poate să vă ceară şefii ceva în plus de lucru, vă încarcă poate cu alte proiecte şi dacă vor fi plătite n-o să ziceţi nu. O să descoperiţi o altă latură a unei relaţii şi o să faceţi progrese atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională - o să depăşiţi nişte blocaje.

Horoscop 20 mai 2022 SĂGETĂTOR

Se poate să puneţi la-ndoială un parteneriat de afaceri, să reziliaţi un contract şi să vi se propună un altul. E posibil să primiţi o înştiinţare că mai aveţi de achitat o taxă, vreo factură despre care ori aţi uitat, ori nu ştiaţi nimic şi va trebui să vă conformaţi.

Horoscop 20 mai 2022 CAPRICORN

Poate faceţi un consiliu de familie ca să vedeţi dacă e cazul să vă schimbaţi locuinţa sau să-i aduceţi, doar, unele îmbunătăţiri. O problemă din trecut iese, din nou, la suprafaţă şi dacă nici de data asta n-o rezolvaţi se va amplifica, o să vă fie şi mai greu să-i veniţi de hac - or fi nişte datorii.

Horoscop 20 mai 2022 VĂRSĂTOR

Poate-o s-ajungeţi la o-nțelegere cu copilul care-şi doreşte altceva decât îi recomandaţi voi şi dacă mai lăsaţi de la voi o să fie bine. Se insistă să reluaţi o preocupare de timp liber, poate fi o activitate sportivă şi-ncepeți iar, antrenamentele, ca să aveţi o stare de şi mai bună dispoziţie.

Horoscop 20 mai 2022 PEŞTI

O să mai eliberaţi spaţiul pe-acasă, c-aveţi nişte lucruri de aruncat şi mai luaţi şi câte ceva în loc, că o completare. Poate vă-ndreptaţi cu paşi repezi spre o căsătorie şi daţi sfoară-n ţară, începeţi pregătirile şi vă socotiţi şi banii să ştiţi dacă v-ajung, sau vă mai şi împrumutaţi.

Horoscop 20 mai 2022 BERBEC

Poate-o să reuşiţi, în sfârşit, să vă luaţi o maşină, sau să o reparaţi pe cea pe care o aveţi şi tot e ceva. Noi provocări! Apare o ofertă de lucru, posibil şi în străinătate, şi o să vă gândiţi bine de tot dacă va-ncumetati sau mai lăsaţi la dospit ideea, ca să vedeţi ce zic şi ai voştri.

Citește și...
Horoscop 8 august cu Neti Sandu. Leii încep proiecte noi, aducătoare de bani
Horoscop 8 august cu Neti Sandu. Leii încep proiecte noi, aducătoare de bani

Horoscop 8 august prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Se anunță o zi frumoasă. Avem un vibe pozitiv şi o să facem tot posibilul să-l cultivăm şi să-i lăsăm şi pe cei din jur să se alimenteze.  

Horoscop 7 august 2022 cu Neti Sandu. Zodia care va cheltui o sumă mare de bani
Horoscop 7 august 2022 cu Neti Sandu. Zodia care va cheltui o sumă mare de bani

Horoscop 7 august 2022 prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTv. O zi cu de toate! O să ne lăsăm purtaţi de un vis, o speranţă, o să le împlinim şi alor noştri dorinţele şi o să ne putem bucura de viaţă.  

Horoscop 6 august 2022 cu Neti Sandu. Se anunță o zi cu surprize
Horoscop 6 august 2022 cu Neti Sandu. Se anunță o zi cu surprize

Horoscop 6 august 2022 prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTv. Se anunță o zi cu surprize. Avem chef şi de treabă şi de distracţie şi sunt în jurul nostru şi oamenii care or să ne ţină companie şi cu care să ne asortăm.  

Recomandări
Bulgaria a trimis în secret Ucrainei, prin România și Polonia, muniție ruginită. Reacția Kievului și a Bucureștiului | VIDEO
Bulgaria a trimis în secret Ucrainei, prin România și Polonia, muniție ruginită. Reacția Kievului și a Bucureștiului | VIDEO

În loc să ofere ajutor militar într-un mod oficial și transparent, Bulgaria a trimis în secret arme Ucrainei, prin România și Polonia.

Secetă istorică în Europa. Iulie, decretată cea mai secetoasă din ultimii 137 de ani. Unele orașe și sate ar putea să dispară
Secetă istorică în Europa. Iulie, decretată cea mai secetoasă din ultimii 137 de ani. Unele orașe și sate ar putea să dispară

Valurile succesive de căldură și penuria istorică de apă pun toată agricultura europeană în genunchi, calitatea vieții - sub semnul întrebării, ecosistemele, biodediversitatea și turismul - în primejdie.

Situație critică la centrala nucleară de la Zaporojie. Cât de real este riscul unei catastrofe nucleare
Situație critică la centrala nucleară de la Zaporojie. Cât de real este riscul unei catastrofe nucleare

Un reactor al centralei nucleare ucrainene Zaporojie a fost avariat de bombardamentele rusești din weekend, iar ONU a cerut ca inspectorilor internaționali să li se permită accesul la centrală.