Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au o zi bănoasă


Ultimul update: Miercuri 09 Octombrie 2019 10:18
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2019 07:21
Categorie: Horoscop

Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Or să ne reuşească pasienţele fără prea mare efort, poate pentru că suntem în armonie cu noi înşine şi cu ce ne înconjoară.

Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 9 şi o să-nțelegem dintr-o privire ce ne avantajează şi ce nu.

 

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să întâlniţi în plimbările voastre pe cineva care să fie pe gustul vostru şi să formaţi un cuplu cu mari şanse de a rămâne împreună. O să vă puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa condiţiilor contractuale şi o să vă asiguraţi că de-aici încolo toată lumea respecta angajamentul, regulile.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O să ieşiţi cu prietenii pe la mondenităţi şi-o să vă regrupaţi în jurul unui lider, ca să lucraţi la ceva în particular. Se pare că vă curtează cineva pentru un job de care-aţi fi şi voi încântaţi, dar poate că mai amânaţi semnarea contractului, până vă convingeţi că faceţi alegerea potrivită.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate-aveși o problemă importantă de rezolvat şi-i chemaţi pe prieteni pe la voi sau ieşiţi în oraş la un pahar de vorbă. Se poate să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, cu prietenii mai vechi, mai noi, şi să aveţi nişte preocupări de timp liber care să vă remonteze.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Se pare c-o să treceţi peste nişte supărări mai vechi şi o să daţi refresh unei relaţii de prietenie, de dragoste, va fi un redivivus. Aţi putea demara un proiect şi să vă meargă din ce în ce mai bine, să vă consolidaţi statutul profesional, să câştigaţi bani pentru ca resurse or să tot fie.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să luaţi o decizie referitoare la o şcoală ori la nişte materii opţionale pe care trebuie să le selectaţi în funcţie de preferinţe. O plecare într-o minivacanţă v-ar destinde şi v-aţi încărca bateriile pentru o perioadă mai lungă care se anunţă şi grea, dar o să vă descurcaţi frumos.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

 

E cineva care vrea să vă recâştige, să vă mai încercaţi şansele într-o relaţie care vă poate face fericiţi. E de încercat. Poate luaţi bani cu împrumut de la bancă, un credit ca să vă puteţi cumpăra o casă, ori vreţi să vă luaţi altă maşină ca să nu vă puneţi viaţa în pericol.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Vă caută cineva, e o prezenţă plăcută şi care candidează la o relaţie serioasă de cuplu. E de analizat situaţia. Se observa un câştig, luaţi nişte bani din particular şi poate faceţi nişte achiziţii la care visaţi de multă vreme, ca să eliminaţi nişte frustrări.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

Poate chiar e momentul să le cereţi şefilor nişte bani în plus să vă pună la dispoziţie şi aparatură, o maşină să vă deplasaţi. Se poate să aveţi parte de o rezolvare, picaţi la o înţelegere cu un fost partener de viaţă în privinţa drepturilor de vizitare al copiilor, sau despre împărţirea bunurilor o fi vorba.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Se anunţă o zi bănoasă şi o să faceţi acele achiziţii la care visaţi de ceva vreme şi o să fie o bucurie şi pentru ai voştri. O să puteţi semna un act de proprietate sau poate are loc cununia civilă şi începeţi o viaţă nouă, pentru c-aţi întâlnit persoană cu care să faceţi casă bună.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Poate o să le obţineţi copiilor o excursie într-un parc de agrement din alt oraş, posibil şi din afara ţării, cadou. Din banii strânşi o să luaţi diverse lucruri utile pentru gospodărie, poate reamenajaţi camera copiilor şi va-ngrijiți şi de sănătate, care chiar nu e, deloc de neglijat.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

Se poate să vă interesaţi de cursuri, de anumite şcoli pentru voi sau pentru copii, să vă alegeţi ce vă place. E cineva care se insinuează în viaţa voastră şi n-o să rămâneţi indiferenţi, mai ales dacă n-aveţi partener o să vedeţi ce se poate face, dacă simţiţi o atracţie, sau nu.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se poate să petreceţi câteva ore după serviciu în compania colegilor, poate-aveti de sărbătorit un succes, o zi de naştere sau vă faceţi strategii de timp liber. Apar noutăţi la serviciu, poate fi ceva incitant, stimulativ şi care o să vă asigure şi un venit bănesc consistent ca să vă detensioneze din punct de vedere al confortului financiar.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară
Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare
Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au o zi bănoasă
Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea
Horoscop 5 octombrie 2019. „Peștii” ar putea primi un cadou de la persoana iubită
Horoscop 4 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele fac rost de bani
Horoscop 3 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc vești bune