Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să privim cu detaşare problemele mai complicate cu care ne confruntăm şi o să avem inspiraţie să ştim cum trebuie procedat ca să avem succes.

 

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii de noi înşine, să nu-i cheltuim fără cap.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

 

E momentul să va-ngrijiți mai serios de voi, să nu lăsaţi să se agraveze vreo afecţiune că o să vă coste cam scump. O să puteţi face rost de bani dintr-o activitate extraprofesională şi o s-aveţi parte de o relaxare financiară ca să vă rezolvaţi problemele acestei perioade.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O să obţineţi acele acte fără de care nu puteţi avansa, nici la şcoală, nici la serviciu şi o să intraţi în linie dreaptă cu toate demersurile. Se dă startul într-o nouă aventură profesională şi o să contribuiţi cu tot ce se poate ca să fiţi la înălţime, să vă reconfiguraţi carieră.

Citește și
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate depuneţi un efort suplimentar să vă eliberaţi de o greutate de pe suflet şi vă destăinuiţi cuiva, poate chiar persoanei în cauză. Vă vin idei de afaceri, poate lucraţi deja, la nişte proiecte la care veţi aduce unele îmbunătăţiri ca să sporiţi câştigul, dacă faceţi ca totul să fie şi mai profitabil.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Se încearcă o colaborare cu voi, să puneţi umărul la o afacere de care n-aţi profita doar voi, ci şi alţi oameni. Or să vă intre bani, faceţi plăti şi achiziţii, vă gestionaţi că lumea finanţele ca să nu staţi cu grijă zilei de mâine, să nu rămâneţi în pană de bani.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate va-nscrieți într-o cursă pentru ocuparea unui post ca să deveniţi lideri, şi şanse chiar sunt, c-aveţi vocaţie. Apar noutăţi care să vă suscite interesul, să vă implicaţi poate într-o activitate de grup, într-o campanie ca să salvaţi ceva, oameni, locuri, monumente, ceva de valoare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

 

Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva în weekend şi faceţi rezervări, c-oți fi dat de o cazare mai ieftină, folosiţi vouchere de călătorie. Se-adună bani şi-o să vă puteţi achita toate datoriile ca să staţi fără vreun stres, vă luaţi şi ce vă trebuie pentru casa, pentru copiii care au nevoie de multe lucruri în perioada care urmează.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Poate va trebui să daţi email-uri, telefoane, să-i struniţi pe datornici să vă dea înapoi banii pe care vi-i datorează să nu-i facă uitaţi. O să vă capteze interesul un proiect care v-ar pune şi mintea şi sufletul în mişcare şi or să vă mai ajute şi cei din jur, dacă le cereţi ajutorul.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

E momentul marilor întâlniri şi vă puteţi găsi omul vieţii voastre şi să va-ntemeiați o familie pentru c-aşa vă simţiţi împliniţi. O să vă asociaţi cu nişte colaboratori ca să puneţi pe roate o afacere pe care vă consideraţi în stare s-o duceţi la bun sfârşit, c-aveţi suficiente resurse interioare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă descurcaţi frumos cu toate obligaţiile financiare, luna asta. Se pare c-o să descoperiţi o metodă de a vă delecta în timpul liber cu ceva care o să vă elibereze de stresul acumulat şi o să deveniţi şi mai creativi.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Poate-o să vă faceţi timp să urmaţi nişte cursuri, să vă cultivaţi un hobby de pe urma căruia o să puteţi câştiga şi bani, la o adică. O să va-ngrijiți mai mult de sănătate, să vedeţi ce mai trebuie făcut, ce tratament e de urmat dacă vreţi copii, sau ca să fiţi buni, zdraveni.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

O s-aveţi de făcut nişte deplasări ca să puneţi în relaţie nişte oameni pentru un proiect personal sau de serviciu. Se pare c-o să mai investiţi nişte bani în casă, cumpăraţi mobilă, aparatura ca să fiţi la zi cu tehnica modernă, să le asiguraţi şi copiilor condiţii optime de studiu.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se pot rezolva toate acele situaţii legate de şcoală, de examene, de transfer dintr-o grupa în alta, sau la altă şcoală. Se poate să semnaţi un contract care să vă aducă, în mod constant bani şi să urmeze un an mai bun din punct de vedere financiar, c-o să mai aveţi vreun extrajob.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri

Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. E bine să fim pe poziţii să nu ne ia nimic pe nepregătite şi să reuşim să ne atingem obiectivele.

Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea
Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea

Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să recreăm punţile de comunicare din relaţiile noastre ca să devină şi mai trainice, s-avem stabilitate, să fim în echilibru.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.