Horoscop 9 iulie 2022, cu Neti Sandu. Racii se vor întâlni cu cineva și vor forma un cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 iulie 2022, cu Neti Sandu. O zi amestecată. Apar neprevăzute, şi plăcute şi commeci commesa, dar una peste alta facem şi treabă, ne şi distrăm, c-avem nevoie de respiro.

Vibraţia zilei este 9 şi o să-ntelegem dintr-o privire care ne e drumul în viaţă!

 


HOROSCOP 9 IULIE 2022 RAC

 

O să vă găsiţi o modalitate ideală de a vă relaxa, poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, sau ieşiţi la un picnic, sau daţi o fugă la malul mării. Voi vă simţiţi în largul vostru, poate e ziua voastră de naştere, sau e o petrecere care vă imprima un vibe de zile mari. Vi se poate împlini un vis – să vă luaţi casă, ori să-ntâlniţi pe cineva şi să formaţi un cuplu! Fericit.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 LEU

 

E ceva treabă pe-acasă şi n-o să ieşiţi la nicio întâlnire până nu terminaţi tot ce v-aţi propus, ca să iasă totul lună de mâine-ncolo - mâine e destindere, nu se lucrează. O să vă străduiţi să le faceţi pe plac unor persoane apropiate şi alegeţi împreună destinaţia, petrecerea la care să vă duceţi. O veste bună, poate vă scoate cineva la plimbare, vă invită la mare, sau la munte – unde preferaţi.

Citește și
neti
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile


HOROSCOP 9 IULIE 2022 FECIOARĂ

 

Par să se cam încurce itzele şi o să vi se dea programul peste cap, dar oriunde v-aţi duce o să vă simţiţi bine şi veţi avea şi un anturaj pe gustul vostru. Se poate să vă suiţi în tren ca să nu va mai obosească şofatul şi o să aveţi parte de o excursie deconectantă. E un grup care vă scoate din zona de confort şi va duce la un concert, într-un parc de distracţii.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 BALANŢĂ

 

Vă daţi întâlnire cu prietenii, dar n-ar fi exclus să vă scoată la o discuţie şi un partener de afaceri care nu vrea să rateze şansă de a vă implica într-un proiect. O să vi se ceară un răspuns referitor la relaţia de cuplu care poate duce şi la căsătorie, dacă v-aţi convins pe deplin. În orice moment puteţi întâlni pe cineva care să vă fie alături şi toată viaţa, dacă o să ştiţi să-l păstraţi pe acest om.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 SCORPION

 

Vi se lansează tot felul de invitaţii pe la evenimentele mondene şi o să vă duceţi, dacă n-aveţi nimic în program, e animaţie la voi şi o să vă distraţi. Poate se contramandează o întâlnire, în favoarea alteia şi o să vă fie neaşteptat de frumos acolo unde veţi ajunge. Se poate să vă duceţi la o petrecere, şi bine-ar fi să nu daţi ocazia unor scene de gelozie, ca să nu vă certați.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

 

Se pare c-o să revină cineva care-a avut treabă prin alte țări şi o să vedeţi dacă poate fi compatibilitate, sau distanţă şi-a spus cuvântul. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care-şi doreşte o viaţă de cuplu stabilă şi se poate ajunge şi la căsătorie, cât de curând. Vă daţi întâlnire cu grupul şi o porniţi către mare, sau obiectivul o fi – muntele – la aer curat.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 CAPRICORN

 

Invitaţiile curg, vă puteţi duce la o nuntă sau e o aniversare la care v-ar prinde bine să ajungeţi că o să revedeţi oameni cu care-o să vă distraţi copios. Un posibil partener de afaceri vine cu o propunere care vă poate interesa şi o să vă consultaţi agenda profesională să ştiţi ce să-i spuneţi. E o petrecere la care vreţi neapărat să ajungeţi şi o să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti până-n prânz , după care – distracțieee.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

 

Aţi putea da o fugă la malul mării , sau la poalele unui munte ca să petreceţi o zi, două la aer curat, să admiraţi peisajele de vis. O petrecere în familie v-ar reuni pe toţi, după multă vreme şi o să aflaţi noutăţi, o să puneţi la cale o nuntă, un botez în perioada care urmează. Noutăţi, apare cineva care vă dă o veste bună, vă scoate dintr-un impas – emoţional, poate şi faceţi cinste.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 PEŞTI

 

Vin prietenii să vă ia pe sus, la o plimbare, la o mâncare bună la o terasă, la un grătar la iarbă verde, sau o să daţi o fugă la malul mării, să faceţi un volei pe plajă. În drumurile voastre puteţi întâlni pe cineva care să simtă c-aveţi atât de multe în comun c-aţi putea forma un cuplu. Poate va avea loc un declic sufletesc şi are loc o cerere în căsătorie, ori poate e vorba despre o împăcare.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 BERBEC

 

O să cheltuiţi cât aveţi, c-o să vă descurcaţi, voi, dup-aceea, important e să ieşiţi la distracţie cu familia, cu prietenii, să profitaţi de timpul liber comun. Se poate să se eschiveze nişte prieteni cărora le-oți fi cerut o mână de ajutor, dar se vor oferi alţii care să vă scoată dintr-o încurcătură. Se poate să cheltuiţi nişte bani c-aveţi o nuntă, ori un botez şi o s ava implicate în organizare.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 TAUR

 

Aveţi cu cine să ieşiţi la plimbare, se poate să plecaţi şi într-o staţiune de agrement şi să vă daţi întâlnire cu prieteni, rude şi să petreceţi 2, 3 zile la odihnă. E cineva care vă reproşează că nu petreceţi suficient timp împreună şi o să vedeţi dacă merită persoana respectivă. Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o să daţi o mână de ajutor ca e pentru copilul vostru.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 GEMENI

 

E un grup care insistă să vă duceţi la malul mării şi să lăsaţi baltă toate treburile gospodăreşti, că tot voi o să le faceţi la-ntoarcere - oferiţi-vă acest cadou. O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să le faceţi surprize surprize alor voştri că e momentul să vă şi destindeţi, după atâta stres. O să găsiţi cea mai bună modalitate să vă destindeţi, să ajungeţi într-o staţiune de agrement, la relax.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 8 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care ia o decizie importantă în privința căsătoriei
Horoscop 8 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care ia o decizie importantă în privința căsătoriei

O să facem și treabă, o să ne distrăm că e timp pentru toate și nu vrem să ratăm nimic din ce e important. Vibrația zilei este 8 și e bine să fim noi strânși la pungă.

Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar

O zi destul de bună. O să reglăm niște situații care ne-au tot deranjat în ultima vreme și o să ne recăpătam echilibrul, armonia interioară. Vibrația zilei este șapte și o să dăm dovadă de înțelepciune, că am valorificat experiențele.

Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus
Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus

O să ne dăm tot interesul să ne păstrăm calmul şi echilibrul ca să extragem esenţialul din tot ce ni se întâmplă. Vibraţia zilei este 6 şi armonia e fără călăuzitor!

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.