Horoscop 8 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii pot avea probleme de sănătate

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vești bune azi. Aflăm când vin banii, oamenii dragi care ne-au lipsit enorm și care mai e oferta de joburi, cu cine ne putem asocia la treabă.

 

Vibrația zilei este 8 și dispunem de niște bani, dar să nu-i cheltuim fără măsură.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 GEMENI


O să recuperați bani, posibil și niște lucruri care v-au aparținut și o să lichidați niște probleme din trecut. O să puteți rezolva multe dintre lucrurile care au stat blocate și odată eliberați o să dați drumul proiectelor noi, să vă reinventați.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 RAC


E posibil să apară cineva care visează demult să vă întâlnească și o să vedeți mai de aproape cum stau lucrurile. Se pare că o să aveți o discuție pe marginea unei colaborări și o să fiți de acord cu munca în parteneriat, că aveți nevoie de bani și va fi și o nouă experiență.

Citește și
Neti Sandu - Horoscop 31 mai
Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 LEU


O să mai cheltuiți niște bani, ca să vă puneți casa la punct, să aduceți un plus de modernism acasă și de confort. Poate fi mai bănoasă munca de la job, o fi și mai mult de lucru și pare să fie și de durată și asta e bine, că n-o să duceți grija banilor.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 FECIOARĂ


E bine să treceți în revistă actele personale, să nu fie vreunul expirat și să aveți probleme de acces, să nu luați amendă. Un mesaj, un apel video de la cineva care vrea să construiți o relație și dacă aveți disponibilitate pentru așa ceva o să fie șansa voastră de a fi fericiți.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 BALANȚĂ


Se poate să vă întindă o mână de ajutor vreo rudă sau poate un prieten care știe că aveți nevoie de așa ceva. Poate ați comandat niște lucruri care abia acum sosesc și o să vă reamenajați interiorul, pentru că v-ați propus mai demult, dar nu vă ajungeau banii.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 SCORPION


Poate le aranjați celor mici un spațiu de joacă ori de lucru. Aflați împreună cum să folosească internetul pentru platformele de studiu. Strângeți rândurile, ca să puneți în aplicare un proiect care v-ar aduce câștiguri, se poate și online, dar și într-un cadru care o să vă pună în valoare.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR


O relație mai veche se poate rescrie și o să vă așezați la casa voastră, că perioada de izolare v-a ajuns chiar și pe voi. E posibil să luați niște bani și să le dați rapid o întrebuințare, că aveți de umplut niște goluri și mai apar și neprevăzute, cum se întâmplă.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 CAPRICORN


Vine cineva care o să vă inspire și poate alegeți o destinație de vacanță care să vă țină departe de aglomerație. Apar surprize plăcute și o să vă reorientați, poate, spre un domeniu de interes și apar câștigurile cât de curând și o să se umple contul.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR


Se poate să vă duceți la doctor, la analize, dacă după consultul online nu s-a înțeles prea bine ce aveți. Cheltuielile vă cam dau bugetul peste cap în perioada asta și o să vă chivernisiți finanțele cât să nu trebuiască să vă împrumutați.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 PEȘTI


O să dedicați mai mult timp copiilor și poate plecați câteva zile undeva la aer, la soare sau o să aveți activități deconectante. E momentul marilor inițiative și rezultatele nu vor întârzia să apară. O să fie un câștig de imagine și o să aveți mai mult curaj să încercați lucruri noi.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 BERBEC
 

Se poate să reutilizați interiorul și să mai schimbați câte ceva, ca să puteți lucra mai bine de acasă și să fie și confortabil. Vă preocupă un domeniu de studiu, poate aveți examene ori le îndrumați pașii copiilor și o să alegeți o școală, o grădiniță și vă interesați de restul cerințelor.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 TAUR


Se poate să alegeți o destinație de vacanță și poate combinați marea cu muntele, ca să-i mulțumiți pe toți ai voștri. O să încercați și prin telefon, internet să reactualizați niște acte și totodată să vă asigurați că o să le primiți, să vă puteți folosi de ele.

Citește și...
Horoscop 7 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o veste bună
Horoscop 7 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o veste bună

Horoscop 7 iunie, 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de aerul curat, de un peisaj care să ne-ncante sufletul şi să ne dezmorţim, să ieşim din închistare.

Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă
Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă

Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. E bine să dăm dovadă de flexibilitate și să avem un plan B dacă varianta de relax pe care mergem pică. O să facem altceva.

Horoscop 5 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii trebuie să dea un verdict sentimental
Horoscop 5 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii trebuie să dea un verdict sentimental

Horoscop 5 iunie 2020, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu rezolvări. O s-avem energie, determinare să ne eliberăm de poverile trecutului şi să ne contruim, frumos, viitorul. Pentru că depinde de noi.

Horoscop 4 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor trece la următorul nivel în relația de cuplu
Horoscop 4 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor trece la următorul nivel în relația de cuplu

Horoscop 4 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. Or să ne ajute cei din jur să ducem la bun sfârșit proiectele cu care ne luptăm de mult și să începem lucruri noi.

Recomandări
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă
Criza gazelor s-ar putea agrava anul viitor în Europa, după folosirea rezervelor în iarnă

Europa s-ar putea confrunta cu o criză energetică şi mai acută anul viitor, după ce va utiliza rezervele de gaze naturale pentru a trece de frigul acestei ierni, a declarat miercuri şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie (AIE), transmite Reuters.

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”
Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”

Guvernele Uniunii Europene vor vota în decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.