Horoscop 8 februarie 2021, cu Neti Sandu. Racii se vor alege cu bani frumoşi dintr-un contract

×

Horoscop 8 februarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să le dăm de capăt acelor probleme care ne-au scos peri albi şi să facem tot ce depinde de noi să progresăm pe toate palierele.

Vibraţia zilei este 8 şi să nu ne scape banii printre degete, s-avem mare grijă.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR


E un moment bun să vă relaxați c-aveţi multe idei, relaţii, pe care le puteţi pune în funcţiune şi să aveţi parte de câştiguri. O să puteţi da drumul proiectelor noi dac-o să lichidaţi restantele, să nu amestecaţi lucrurile, că trebuie să le puneţi pe toate la locul lor.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 PEŞTI


Vă asociaţi cu nişte oameni ca să fructificaţi o idee, c-o s-aveţi un randament mai bun dacă lucraţi în echipă. Voi se pare c-o să realizaţi ce anume aveţi de făcut ca să deblocaţi o situaţie, c-o fi ceva care ţine de relaţia de suflet şi trebuie vorbit, să spuneţi lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 BERBEC


Vi se propune o afacere care-o să v-aducă bani cu condiţia să vă folosiţi intuiţia, să exploraţi piaţă ca s-aveţi succes. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lansaţi pe piaţa un proiect care poate fi spre beneficiul altora şi să vi se mulţumească, în mod public.

Citește și
Horoscop 26 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii fac un împrumut
Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Racii ar putea fixa data nunții

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 TAUR


O s-aveţi de câştigat bani, prestigiu, şi totuşi vor mai fi şi voci contra - dar n-or să vă destabilizeze. Mare parte din lucrurile pe care le-aţi realizat se bucura de succes, dar mai sunt unele care primesc şi critici, dar se poate remedia, totul, din mers.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 GEMENI


O să prindeţi din zbor o colaborare care-o să vă scoată dintr-un impas financiar, c-oții fi cheltuit prea mult în ultima vreme. O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri, să vedeţi cum se poate derula o afacere la distanţă, şi dacă nu o să meargă, poate vă-ntâlniţi, când n-or mai fi restricţii.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 RAC

 

E cineva care va întinde o mână de ajutor şi o să vă descurcaţi cu toate problemele pe care le-aveţi şi-o să vă echilibraţi, în sfârşit. Poate bateţi palma pentru un contract arvunit încă de anul trecut şi o să v-alegeţi cu bani frumoşi, o să puneţi şi ceva deoparte.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 LEU


Poate nu v-aţi decis încă, în ce direcţie - profesională - s-o apucaţi, c-aveţi mai multe oferte, şi dacă nu vă grăbiţi, lăsaţi până la sfârşitul lunii, răspunsul. Se poate să-ncasați nişte bani şi să vă orientaţi spre nişte achiziţii online ca să profitaţi de reducerile din perioada asta, să luaţi ce vă trebuie.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ


Se poate să vă concentraţi atenţia pe consolidarea unei locuinţe şi o să vă mutaţi acolo în curând. O s-aveţi parte de nişte beneficii şi poate o să acceptaţi ceva în plus de lucru, la serviciu, sau o să fie şi ceva în particular.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 BALANŢA


Poate găsiţi o portiţă - legală - ca să reluaţi o activitate care să vă şi relaxeze, să v-aducă şi bani şi să relaţionaţi cu oameni de calibrul vostru. Poate o să vi se ia valul de pe ochi şi o să-l vedeţi aşa cum e, pe acel om pe care-l iubiţi, şi se pare c-o să vă ataşaţi şi mai mult de el - relaţia promite.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 SCORPION


O problemă de familie se cere - urgent - rezolvată şi o să contribuiți şi voi cu ce puteţi la bunul mers al problemelor de familie. Se poate să comandaţi nişte obiecte pentru uz casnic şi să chemaţi şi o firmă să vi le monteze, dacă voi nu vă pricepeţi, şi poate vi se fac şi reduceri.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR


Se pare c-o să vă primiţi banii după ceva timp de aşteptare şi o să vă puteţi achita impozitele, taxele şi facturile mari. Vin bani, or să fie şi plăți obligatorii şi o să vă descurcaţi cu taxele, cu impozitele şi cu facturile curente, totul e să nu fiţi mână largă cu restul.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

 

Voi o să vă interesaţi de un job mai bine plătit şi-aveţi şansă să şi daţi de el şi să vă echilibraţi financiar. O să vă lăsaţi convinşi, cu argumente, nu aşa pe ochi frumoşi să semnaţi un contract care să vă asigure un venit constant - pe o durată de aproximativ doi ani de zile.

Citește și...
Horoscop 7 februarie, cu Neti Sandu. Gemenii pot reînvia o relație sentimentală
Horoscop 7 februarie, cu Neti Sandu. Gemenii pot reînvia o relație sentimentală

Horoscop 7 februarie, cu Neti Sandu. O să alegem şi ce ne place şi ce ne trebuie ca să nu ne reproşăm nimic, să fim în acord cu noi înşine. Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Racii ar putea fixa data nunții
Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Racii ar putea fixa data nunții

Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Entuziasm, e cuvântul de ordine! Știm ce vrem și cum să obţinem un lucru, să devenim stăpâni pe o situaţie, să fim învingători.

Horoscop 5 februarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii au o reușită în plan financiar
Horoscop 5 februarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii au o reușită în plan financiar

O să-încercăm să ne eliberăm de lucrurile care nu ne convin, dar pe care ni le-am asumat și o să ne facem viața mai ușoară și mai frumoasă.

Horoscop 4 februarie, cu Neti Sandu. Vin ceva bani pentru Balanțe

O să înţelegem dedesubturile unor situaţii şi o să ne fie mai uşor să le rezolvăm, că o să avem un ghidaj bun.

Recomandări
Cu cât au scăzut prețurile la benzină și motorină în ultima lună, la principalele benzinării. Date oficiale
Cu cât au scăzut prețurile la benzină și motorină în ultima lună, la principalele benzinării. Date oficiale

Prețul carburanților au scăzut în luna august, comparativ cu luna iunie. Preţul mediu al benzinei a scăzut cu 58 de bani, iar al motorinei cu 56 de bani. Prețurile variază însă de la o benzinărie la alta.

România trimite o a treia aeronavă către Franţa. Imagini cu echipa de pompieri salvatori | GALERIE FOTO & VIDEO
România trimite o a treia aeronavă către Franţa. Imagini cu echipa de pompieri salvatori | GALERIE FOTO & VIDEO

O a treia aeronavă este trimisă, vineri, de România către Franţa, pentru a transporta restul de personal format din pompieri salvatori care vor interveni pentru stingerea incendiilor de vegetaţie, informează DSU.

Situație îngrijorătoare în Albena, Bulgaria. Mai mulți copii, printre care și români, s-au îmbolnăvit brusc
Situație îngrijorătoare în Albena, Bulgaria. Mai mulți copii, printre care și români, s-au îmbolnăvit brusc

Situație îngrijorătoare în stațiunea Albena, din Bulgaria, după ce mai mulți copii s-au îmbolnăvit în ultimele zile, având simptome de vărsături, diaree și dureri de cap.