Horoscop 4 februarie, cu Neti Sandu. Vin ceva bani pentru Balanțe

04-02-2021 07:16


O să înţelegem dedesubturile unor situaţii şi o să ne fie mai uşor să le rezolvăm, că o să avem un ghidaj bun.

Vibraţia zilei este 4 şi o să punem suflet în orice am avea de făcut.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

Proiecte noi şi vechi, toate or să v-acapareze, dar de-aici vin banii şi câştigul de imagine – e anul vostru special şi trebuie profitat la maximum.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE PEŞTI

 

O să fie un accent susţinut pe studii, examene, vă prezentaţi online, e de presupus, la interviuri pentru un job – poate fi şi paralel cu serviciul.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE BERBEC

 

Poate v-aţi întins antenele şi-aţi adunat în jurul vostru nişte oameni care vor munci cot la cot cu voi pentru binele – altora – c-oți face parte dintr-o fundaţie.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE TAUR

 

E momentul vostru de relansare, şi se poate să fie cu mult zbucium, dar şi cu strălucire, cu recompense, c-o să vă fie apreciată valoarea.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE GEMENI

 

Poate-aveți de semnat acte, de dat examene, şi o să vă puteţi şi deplasa, dac-o fi musai, că anumite lucruri se pot rezolva doar la faţa locului, în alt oraş.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE RAC

 

Vin bani, vă interesaţi şi ce plăți aveţi de făcut ca să aveţi o evidență clară a banilor care vă rămân, după ce achitaţi tot şi regândiţi politica monetară a familiei.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE LEU

 

Poate vă asociaţi cu alţi oameni, mai pricepuţi decât cei cu care-aţi colaborat pan-acum ca să atingeţi o altă cota valorica, pentru c-aveţi ambiţii mari.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

O să vă acapareze, cu totul, munca şi se anunţă succes pentru că vă pricepeţi şi o să puneţi mult suflet şi poate şi miza e mare, or fi bani mulţi la mijloc.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE BALANŢA

 

Vin ceva bani, dar şi cheltuielile se ţin lanţ, pentru că oţi fi rezervat o zi, două pe undeva la schi, sau aveţi alte cumpărături de făcut pentru ai voştri.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE SCORPION

 

Poate faceţi comandă online pentru tot ce vă trebuie ca să reparaţi, să reamenajaţi pe-acasă, fiindcă vă e mai la-ndemână aşa, decât să bateţi magazinele.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

O muncă de echipă v-ar ţine în priză, şi chiar şi de la distanţă, se poate coordona o activitate, fie că are legătură cu serviciul.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE CAPRICORN

 

Poate ar trebui să vă cereţi cu insistenţă banii, folosiți orice cale de atac, şi în instanţă, ca să vă primiţi drepturile, să se facă dreptate.


VIDEO PROTVPLUS.RO