Horoscop 5 februarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii au o reușită în plan financiar

05-02-2021 07:02


O să-încercăm să ne eliberăm de lucrurile care nu ne convin, dar pe care ni le-am asumat și o să ne facem viața mai ușoară și mai frumoasă.

Vibrația zilei este 5 și e bine să-ndrăznim să facem ceva de care ne temem.

Horoscop 5 februarie VĂRSĂTOR

 

O să urgentați niște demersuri ca să vă achitați de niște obligații profesionale și să luați și bani, mai repede, c-au apărut cheltuieli neașteptate.

 

Horoscop 5 februarie PEȘTI

 

Păreți indeciși, c-ați pleca un pic la rudele care v-așteaptă prin țară, dar preferați siguranța căminului vostru, ca să evitați riscul de infectare, dacă nu sunteți vaccinați.

 

Horoscop 5 februarie BERBEC

 

O reușită în plan financiar - se finanțează un proiect și o să vă gestionați ca lumea activitatea, încât să vă mai rămână timp și pentru treburile personale.

 

Horoscop 5 februarie TAUR

 

E cineva care-așteaptă de multă vreme să vă vedeți și dacă vă puteți face un pic de timp liber poate vă-ntâlniți mâine când se poate s-aveți o revelație - că i-ați dus dorul!

 

Horoscop 5 februarie GEMENI

 

Poate vă e ușor s-o porniți la drum, mai ales dacă știți că e o persoană care v-așteaptă ca pe o pâine caldă și fie că rămâneți peste noapte, fie că nu, o să vă simțiți bine de tot.

 

Horoscop 5 februarie RAC

 

O să primiți un semn de viață de la cineva pe care-l vreți în viața voastră, dar au fost impedimente, pe care le-ați depășit cu bine și o să puteți conviețui în cei mai buni termini.

 

Horoscop 5 februarie LEU

 

Poate-o să vă deschideți inima și să vorbiți deschis cu partenerul de viață și lucrurile care v-au deranjat or să dispară și relația o să capete prospețime.

 

Horoscop 5 februarie FECIOARĂ

 

Vă focusați pe casă, or fi treburi gospodărești de care să vă achitați cât mai urgent posibil și poate va trebui să vă și deplasați ca să aduceți diverse lucruri acasă.

 

Horoscop 5 februarie BALANȚĂ

 

Poate le-ați rezervat o surpriză copiilor, și-i duceți să facă mișcare, într-o stațiune turistică și rămâneți mâine, poimâine ca să vă destindeți cu toții.

 

Horoscop 5 februarie SCORPION

 

Apar niște provocări pe linie profesională, dar aveți răgaz până luni să analizați pe toate fețele o ofertă de lucru și să fixați și condițiile contractuale.

 

Horoscop 5 februarie SĂGETĂTOR

 

Se rezolvă niște aspecte care v-au dat, serios de furcă, în ultima vreme, cu banii, cu actele, cu examenele, și cu deplasările - c-o fi ceva cu mașina.

 

Horoscop 5 februarie CAPRICORN

 

E momentul să scăpați de toate datoriile, să plătiți rate, impozite și ce știți că mai trebuie ca să vă eliberați de plățile mari, să rămâneți cu cheltuielile curente.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO