Horoscop 7 februarie, cu Neti Sandu. Gemenii pot reînvia o relație sentimentală

07-02-2021 07:31


Horoscop 7 februarie, cu Neti Sandu. O să alegem şi ce ne place şi ce ne trebuie ca să nu ne reproşăm nimic, să fim în acord cu noi înşine. Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

 

Horoscop 7 februarie VĂRSĂTOR


E o efervescență, temperată doar de faptul că nu vă puteţi mişca în voie şi-o să vă găsiţi câte ceva de făcut pe-acasă, ori pe lângă casă - 2 paşi pe-afară.

Horoscop 7 februarie PEŞTI


O să vă dedicaţi unei activităţi care să vă stimuleze creativitatea să puneţi toată imaginația în funcţiune ca să vă creşteţi potenţialul de imagine.

Horoscop 7 februarie BERBEC


Poate daţi o fugă la schi, la o tură de pârtie, sau oricum, undeva în aer liber, ca să fie cu distanţare şi să-i puteţi supraveghea şi pe copii.

Horoscop 7 februarie TAUR


O să puteţi ieşi, în sfârşit, la rampă cu ceva care să v-aducă nişte beneficii, să fie un plus de prestigiu, să se vorbească de bine despre voi.

Horoscop 7 februarie GEMENI


Statul la o șuetă, chiar şi la telefon poate resuscita o relaţie sentimentală care se pierduse-n ceaţă şi o să simţiţi nevoia să fiţi din nou împreună.

Horoscop 7 februarie RAC


Aveţi o rezervă de bani pe care o puteţi folosi, dar poate că nu vă-ncumetați să ieşiţi din casă, nici măcar pentru copii şi poate comandaţi ceva bun pentru voi şi ai voştri.

Horoscop 7 februarie LEU


O să lăsaţi orgoliile la o parte şi o să vă-mpăcați cu cineva pe care l-oți fi supărat cu vreo tachinare şi îi cereţi scuze şi vă vedeţi de preocupările care vă fac plăcere.

Horoscop 7 februarie FECIOARĂ


Poate sărbătoriţi ceva la voi acasă, fără pretenţii, dar o să puneţi suflet c-o fi o aniversare, ori poate se botează un copil, sau aflaţi că se va naşte un copil în familia voastră.

Horoscop 7 februarie BALANŢA


O să ştiţi cum să întoarceţi o situaţie în favoarea voastră şi să daţi refresh une relaţii care se destrăma sub opchii voştri şi o să vă meargă bine în împreună.

Horoscop 7 februarie SCORPION


Poate e un motiv de bucurie în familie şi care se cere sărbătorit şi vă oferiţi şi o oră, două de odihnă ca să fiţi fresh de maine-ncolo să daţi randament la slujbă

Horoscop 7 februarie SĂGETĂTOR


Lumea din jur are mari aşteptări de la voi, dar n-o să-i puteţi mulţumi pe toţi, c-aveţi şi voi nevoie de un timp al vostru, voi cu voi, să vă luaţi un respiro.

Horoscop 7 februarie CAPRICORN


Vă asociaţi cu cineva, măcar temporar, ca să vă suplimentaţi veniturile, c-aveţi datorii, cheltuieli, diverse costuri şi pe care nu le puteţi acoperi din salariu.


VIDEO PROTVPLUS.RO