Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc o nouă ofertă de muncă

×

Horoscop 8 decembrie. Se poate să întâmpinăm nişte obstacole înainte de a ne rezolva problemele, de orice fel, dar o să iasă bine.

 

 

Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu

Vibraţia zilei este 8 şi o să fie în avantajul nostru să fim cumpătaţi cu banii. 

Horoscop 8 decembrie SĂGETĂTOR

Poate ați ales deja o destinație de vacanță și oricât de puțin ați sta, merită să schimbați, un pic, peisajul. Sunteți pe punctul de a lua o decizie referitoare la sfera prefesională și poate vă mai consultați cu câte cineva ca să nu dați greș, să fiți în avantaj.

Citește și
Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Zodia care primește bani din mai multe părți
Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți

Horoscop 8 decembrie CAPRICORN

Se poate să vă intre mai devreme prima de Crăciun și să vă faceți aprovizionarea pentru sărbători, cu tot ce se poate.  E posibil să luați bani și să scăpați de datorii, să vă rămână ceva și pentru distracție cu familia, cu prietenii și mai ales copiii să se bucure de vacanță.

Horoscop 8 decembrie VĂRSĂTOR

O să aveți parte de surprize plăcute, vreun cadou pe care trebuia sa-l primiți ieri sau vă cauta cineva care v-a dus dorul. Se conturează niște oportunități de a vă asocia cu niște parteneri de afaceri și să câștigați niște bani pe care să-i puneți la păstrare, pe parcursul anului viitor.

Horoscop 8 decembrie PEȘTI

Aveți în vedere o ieșire de sărbători, vă puteți duce și în altă țară dacă o să vă conformați, în funcție de restricțiile de moment. O confirmare că vi s-a aprobat un transfer de pe un post pe altul, dintr-un departament în altul și o să vă luați în serios noua misiune pe care v-ați ales-o.

Horoscop 8 decembrie BERBEC

Poate vi se propune să prelungiți contractul de muncă sau apar oferte pe care o să le răsfoiți până la începerea anului. O să reglați situația bancară, sa fiți cu ratele la zi să nu amânați plata vreunei tranșe ca să nu vă fie greu in ianuarie, după atâtea cheltuieli de sărbători.

Horoscop 8 decembrie TAUR

Vin vești amestecate: și că o să luați bani, și că mai durează până se hotărăsc niște parteneri de afaceri să vă sponsorizeze. Se pare c-o s-ajungeți la pace cu partenerii de afaceri și o să duceți toată munca la bun sfârșit ca să vă luați banii, să n-aveți neplăceri cu banii tocmai acum.

Horoscop 8 decembrie GEMENI

Poate vă caută cineva care vrea să vă invite de Revelion undeva și dacă n-aveți alt program și vă armonizați cu persoana respectivă o să ziceți DA. Poate vi se comunică o decizie și o să știți ce-aveți de făcut din ianuarie, ca vor fi schimbări la serviciu și ar fi minunat să vă găsiți locul vostru, să fiți de neînlocuit, practic.

Horoscop 8 decembrie RAC

Sunt chestiuni legate de școală pe care va trebui să le rezolvați, poate mai sunt și niște bani de plătit. O sa va puneți în ordine treburile de serviciu, c-aveți multe de făcut și nu vreți să treceți în Noul An cu restanțe, că nu e genul vostru, sunteți prea conștiincioși, responsabili.

Horoscop 8 decembrie LEU

E cineva care o să vă anunțe dacă veți face sărbătorile împreună sau vă reorientați, vă faceți alt program. Se poate să aveți o negociere și dacă vă-nțelegeti în toate privințele o să bateți palma, dacă nu, vă mai gândiți până prin ianuarie și poate mai lăsați de la voi, vedeți.

Horoscop 8 decembrie FECIOARĂ

O să reglați situația financiara, scoateți lista cu datorii, lucruri obligatorii de achitat și calculați cu ce rămâneți. O să vă ocupați de casă, de reamenajări, aprovizionare și multe altele, ca să terminați treburile complicate, să rămâneți cu munca mai ușoară și să vă-ngrijiți și de voi, musai.

Horoscop 8 decembrie BALANȚĂ

E momentul să luați toate semnăturile pe actele care-așteaptă de mult ca să definitivați situațiile incerte. Vin bani, dar o s-aveți și de dat, că s-or fi adunat cam multe și trebuie scapăt de toate datoriile până de Crăciun, să vă simțiți în elementul vostru.

Horoscop 8 decembrie SCORPION

Poate vin, în sfârșit piesele de mobilier sau de uz casnic pe care le-ați comandat ca să vă puneți casa la punct. În orice clipă se poate-ntampla ceva care să vă propulseze în carieră și să vă ducă chiar într-o altă direcție la care până acum doar ați visat.
 

 

Citește și...
Horoscop 7 decembrie, cu Neti Sandu. Peștii au parte de o promovare
Horoscop 7 decembrie, cu Neti Sandu. Peștii au parte de o promovare

O să aflăm un adevăr, o să luăm și bani, putem primi și cadouri și ne puteam organiza pentru sărbători ca să ne simțim bine.

Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți
Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți

O zi armonioasă. E despre generozitate și iubire față de celălalt și s-o ținem tot așa, în perioada asta a sărbătorilor, ca să atingem un alt nivel sufletesc.

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Veste importantă pentru Gemeni
Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Veste importantă pentru Gemeni

Avem de oferit o vorbă bună, un dar de Moș Nicolae, că e Ajunul și fiecare dintre noi merită o mică atenție, de drag și o să fie frumos.

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Leii au ocazia să salveze o relație care părea pierdută

Lună nouă cu eclipsă totală de soare. Să ne străduim să fim în acord cu noi înşine, ca să înţelegem ce se întâmplă cu noi şi în jurul nostru.

Recomandări
Bulgaria a trimis în secret Ucrainei, prin România și Polonia, muniție ruginită. Reacția Kievului și a Bucureștiului | VIDEO
Bulgaria a trimis în secret Ucrainei, prin România și Polonia, muniție ruginită. Reacția Kievului și a Bucureștiului | VIDEO

În loc să ofere ajutor militar într-un mod oficial și transparent, Bulgaria a trimis în secret arme Ucrainei, prin România și Polonia.

Secetă istorică în Europa. Iulie, decretată cea mai secetoasă din ultimii 137 de ani. Unele orașe și sate ar putea să dispară
Secetă istorică în Europa. Iulie, decretată cea mai secetoasă din ultimii 137 de ani. Unele orașe și sate ar putea să dispară

Valurile succesive de căldură și penuria istorică de apă pun toată agricultura europeană în genunchi, calitatea vieții - sub semnul întrebării, ecosistemele, biodediversitatea și turismul - în primejdie.

Situație critică la centrala nucleară de la Zaporojie. Cât de real este riscul unei catastrofe nucleare
Situație critică la centrala nucleară de la Zaporojie. Cât de real este riscul unei catastrofe nucleare

Un reactor al centralei nucleare ucrainene Zaporojie a fost avariat de bombardamentele rusești din weekend, iar ONU a cerut ca inspectorilor internaționali să li se permită accesul la centrală.