Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Veste importantă pentru Gemeni

Ultima actualizare: 05-12-2021 11:42

Avem de oferit o vorbă bună, un dar de Moș Nicolae, că e Ajunul și fiecare dintre noi merită o mică atenție, de drag și o să fie frumos.

Vibrația zilei este 5 și suntem dornici de o aventură spirituală.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. SĂGETĂTOR

 

Poate schimbați o părere cu un prieten ca să știți ce decizie să luați în privința unei colaborări de anul viitor.

E animație la voi, poate aveți o mică petrecere sau e un rendez-vous care să vă facă să vibrați la unison cu partenerul și puteți spera la o relație serioasă.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. CAPRICORN

 

Surprizele se țin lanț și o să aflați vești bune, vă întâlniti și cu oameni care or să fie pe calapodul vostru.

E cineva drag care o să vă facă o surpriză, vă invită la o plimbare, vă oferă un cadou și o să vă faceți planuri și de sărbători, că își dorește să le petreceți împreună și probabil și voi la fel.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR

 

Se poate să fie o zi aniversară ori onomastică și să vă strângeți la o cafea cu o soră, un frate, simplu, fară mari pretenții.

O să fiți cooptați într-o activitate de pe scena socială, poate sunteți într-o organizație care luptă pentru niște drepturi și o să puneți suflet să-i salvați pe niște oameni.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. PEȘTI

 

Poate vă duceți la rude, la prieteni, să împărțiți cadouri de Moș Nicolae, bun prilej să mai știți unii de alții.

Vă puteți repezi la cineva aflat prin țară, pe undeva, și să vă bucurați de un ajun de Moș Nicolae, tradițional, și să vă priască toată plimbarea.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. BERBEC

 

Ați putea da o fugă la cineva care-și serbează ziua de nume luni și să-i duceți un cadou, să-i ziceți un La Mulți Ani.

Se poate să vină cineva în vizită și să fie și în interes de afaceri, că vi s-a mai propus mai de mult să dați drumul unui proiect comun, dar ați ezitat.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. TAUR

 

Se poate să întâlniți pe cineva într-un anturaj, care să rezoneze, cumva, cu voi și să vreți să vă cunoașteți mai bine, daca nu aveți partener de cuplu.

Poate aveți o chestiune de lămurit între patru ochi cu cineva care o fi greșit neintenționat și o să puteți sta de vorbă ca să vă eliberați de o povară de pe suflet.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. GEMENI

 

Poate primiți aprecieri pentru o muncă suplimentară din particular și e posibil să fie și un premiu, printre altele.

Or să vă ia prin surprindere un mesaj, o invitație în oraș, sau la cineva acasă! E rost de sărbătorit Moș Nicolae, ajunul, și să împărtășiți ultimele reușite personale.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. RAC

 

O să vă bucurați de prezența unor persoane agreabile, pot fi rude apropiate care să vă țină companie preț de câteva ore.

E o bucurie în familie și o să puteți crea un festivism aparte și pentru că e Ajunul lui Moș Nicolae și pentru că orice prilej e bun că să luați masa de duminică în familie.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. LEU

 

Vine cineva cu cadouri pentru toți ai casei și o să fie o atmosferă de sărbătoare, de care să se bucure copiii, în primul rand.

La o ieșire cu prietenii puteți remarca o persoană care să fie carismatică, așa cum vă place și să cultivați o relație, dacă găsiți un numitor comun.


Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. FECIOARĂ

 

Poate vă scoateți mașina la plimbare sau ea pe voi, mă rog, și o să dați o raită pe la cei dragi cu niște cadouri la purtător.

Ați putea organiza ceva la voi acasă, o mică tratație, dar sunteți și invitați prin vecini și o să aveți de ales, și atunci îi întrebați și pe ai voștri.


Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. BALANȚĂ

 

Se poate să vă fi rugat o soră sau verișoară să vă vedeți prin oraș, pe undeva, în parc, dacă e frumos, să povestiți de-ale voastre.

Sunteți amatori de musafiri, măcar două ore, vă beți cafeaua împreună, după care puteți ieși la o plimbare pe-afară, să luați o gură de aer.

 

Horoscop 5 decembrie 2021, cu Neti Sandu. SCORPION

 

Ați putea face o plimbare cu rolele, cu skate-ul, cu bicicleta, cu scuterul, sau cu mașina, ca să vă eliberați de stres.

Vă dați întălnire cu rudele, cu prietenii, care vă pot susține moralul, că o fi o problemă sufletească pe care o puteți externaliza ca să vă echilibrați emoțional.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO