Horoscop 7 decembrie, cu Neti Sandu. Peștii au parte de o promovare

Ultima actualizare: 07-12-2021 10:16

O să aflăm un adevăr, o să luăm și bani, putem primi și cadouri și ne puteam organiza pentru sărbători ca să ne simțim bine.

 

Vibrația zilei este 7 și o să ne străduim să fim în acord cu noi înșine.

 

Horoscop 7 decembrie SĂGETĂTOR

 

E posibil să luați niște bani în plus, pe lângă salariu, o fi prima de Crăciun, sau vreun rest din lunile trecute. Pare să fie un beneficiu financiar.

 

Horoscop 7 decembrie CAPRICORN

 

Vești bune, poate o să vă bucurați de niște privilegii, și o să dați randament și mai bun la slujbă, că vi se fac promisiuni de ajuns într-o funcție la care ați visat.

 

Horoscop 7 decembrie VĂRSĂTOR

 

Dacă tot sunteți presați de timp să rezolvați niște urgențe la serviciu și să vă încheiați în timp util un proiet ca să vă puteți încasa banii.

 

Horoscop 7 decembrie PEȘTI

 

Vi se recunosc niște merite și poate o să avansați, pe alt post, la serviciu, pot chiar funcții cumulate, marele benefic, Jupiter are gânduri mari cu voi.

 

Horoscop 7 decembrie BERBEC

 

O să vă puteți semna niște acte care țin fie de școală, fie de serviciu și o să treceți la următorul nivel. Poate fi și un nou început pentru voi.

 

Horoscop 7 decembrie TAUR

 

Vă faceți monetarul ca să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică, de sărbători cu familiasau vă mulțumiți doar cu o masă festivă și cadouri pentru toți.

 

Horoscop 7 decembrie GEMENI

 

O să simțiți o îmbunătățire la capitolul bani și o să faceți tot posibilul să vă achitați de toate datoriile, până la sfârșitul anului, ca să nu rămâneți cu restanțe.

 

Horoscop 7 decembrie RAC

 

Vi se acordă credit în tot ce faceți și o să vă croiți un alt drum, c-aveți resurse interioare pe care le puteți accesa, mai mult ca oricând și să vă autodepășiți.

 

Horoscop 7 decembrie LEU

 

Se poate să primiți un accept și să luați un salariu mărit, o diplomă care să conteze la CV-ul pe care-l veți prezenta la angajare, din ianuarie în colo.

 

Horoscop 7 decembrie FECIOARĂ

 

Poate aveți cu ce să plătiți reparația mașinii, ca să n-aveți neplăceri la drum, și or mai fi și alte ustensile gospodărești pe care le puteți înlocui cu celelalte noi.

 

Horoscop 7 decembrie BALANȚĂ

 

Se pare că organizați o întrunire în care să vă oferiți premii, colaborări, pot fi formele de apreciere pentru ce ați muncit de la-nceputul anului încoace.

 

Horoscop 7 decembrie SCORPION

 

Vi se ia în calcul propunerea de la slujbă, ideea voastră prinde contur și o să fiți plătiți ca atare că proiectul se va dezvolta frumos.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO