Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți

Ultima actualizare: 06-12-2021 09:40

O zi armonioasă. E despre generozitate și iubire față de celălalt și s-o ținem tot așa, în perioada asta a sărbătorilor, ca să atingem un alt nivel sufletesc.

Vibrația zilei este 6 și armonia ne e la-ndemână, s-o cultivăm.

 

Horoscop 6 decembrie SĂGETĂTOR

 

E o efervescență și o să oferiți și o să și primiți daruri, și poate fi și o zi bănoasă, nu numai una cu bunădisoziție. Puteți primi și aprobări.

 

Horoscop 6 decembrie CAPRICORN

 

O să vi acorde o atenție specială, poate o zi onomastică, ați bifat un succes și lumea vă felicită, o să fiți înconjurați de oameni care se bucură pentru reușitele voastre.

 

Horoscop 6 decembrie VĂRSĂTOR

 

Or să insiste niște apropiați să puneți umărul la organizarea unui eveniment, poate are legătură cu serviciul, sau e o petrecere de familie de pregătit.

 

Horoscop 6 decembrie PEȘTI

 

Poate faceți o rezervare să plecați de sărbători, pe undeva, sau va duceti la rude, la prieteni și nu vă costă nimic, șanse de plecare sunt, să știți.

 

Horoscop 6 decembrie BERBEC

 

Se poate să revină niște angajatori care vor să vă asigure că n-o să regretați dacă bateți palma pentru un proiect, dar nici nu prin presiune, așa că vă mai gândiți.

 

Horoscop 6 decembrie TAUR

 

O să adunați banii pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să vă descurcați fără probleme cu cheltuielile de sărbători și o să fie toți ai voștri fericiți.

 

Horoscop 6 decembrie GEMENI

 

Vă interesați de acte și recuperarea bunurilor pe care nu i-ați luat la timp și o să prospectați și piața afacerilor, ca să știți dacă ați putea găsi ceva mai bun de lucru.

 

Horoscop 6 decembrie RAC

 

E cineva care vă poartă grijă așa cum și voi palpitați pentru fiecare dintre ai voștri că e o infuzie de generozitate în perioada asta, a sărbătorilor, și o să fie frumos.

 

Horoscop 6 decembrie LEU

 

Se poate să luați mai mulți bani, salariul, plus o primă sau alte restanțe, bani din colaborări și o să aveți cu ce să petreceți câteva zile la munte, undeva.

 

Horoscop 6 decembrie FECIOARĂ

 

O să vă asigurați că nu le lipsește nimic alor voștri și că ați luat pentru fiecare câte ceva, dar și pentru confortul casnic ați fi făcut voi o comandă online.

 

Horoscop 6 decembrie BALANȚĂ

 

Se poate să treceți pe la copii, nepoți, sunt cadouri de lăsat, de stat un pic să vă-ncadrați cu energia celor dragi, că e sărbătoare, de suflet și voie bună.

 

Horoscop 6 decembrie SCORPION

 

Se vine cu propuneri de afaceri, e posibil s-aveți și voi o idee numai bună de pus în practică și o să existe șansa să dați lovitura în afaceri la începutul anului.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO