Horoscop 7 septembrie 2018. Zodia care va avea parte de venituri suplimentare

Ultimul update: Vineri 07 Septembrie 2018 09:58
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2018 07:38
Categorie: Horoscop

Se rezolvă ca prin minune lucrurile care ne-au ţinut într-o stare de stres şi o să ne putem relaxa, tot e weekend, plecăm în plimbare acolo unde ne face plăcere.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne tihnească o ieşire în natură, să ne revigoram.

FECIOARĂ: Vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva care a bătut cale lungă până la voi şi o să vedeţi cum puteţi duce mai departe o relaţie armonioasă. Se poate să faceţi pregătiri în vederea evenimentului de mâine şi să vă mai ajute şi altcineva, să nu rămână tot greul pe umerii voştri.

BALANŢĂ: Se poate să vă-ntoarceţi la o dragoste mai veche pentru că nu puteţi trăi fără, şi mai aveţi multe de spus în această relaţie. O să vă-ngrijiți şi mai mult de voi, să vă duceţi la o sală de sport, la un salon de înfrumuseţare, să vă tundeţi, să consultaţi un stilist eventual.

SCORPION: O s-aveţi cu ce să vă deplasaţi dacă plecaţi în excursie, cu maşina prietenilor sau cu trenul, dacă a voastră e la reparat. Poate-o să ieşiţi mai des pe la mondenităţi, să vedeţi care sunt tendinţele actuale şi pe linie profesională, dar şi în societate, în general, spre ce să vă orientaţi.

SĂGETĂTOR: Sunt ceva mondenităţi pe la care o s-ajungeţi şi azi şi mâine, o să vă-ncărcați frumos bateriile, mai staţi la poveşti cu prietenii, printre altele. Sunt indicii de călătorie şi o să vă-ntâlniţi cu prietenii de care vă e dor, poate şi cu rudele care locuiesc prin zonele respective şi o să fie reconfortant.

CAPRICORN: Se poate să vă invite cineva la o zi de naştere, sau e o ceremonie care o s-adune lume multă şi veselă. E posibil să recuperaţi nişte bani şi să puteţi spera la o plecare cu familia într-un weekend care să spele toate angoasele, să vă dea o energie suplimentară.

VĂRSĂTOR: O să-ntâlniţi pe cineva într-un grup de prieteni, cu care să formaţi un cuplu şi să vă meargă şi bine din punct de vedere sentimental. Vă caută multă lume şi o să găsiţi pentru fiecare un pic de timp să socializaţi, poate aveţi preocupări comune, ori vă duceţi într-o excursie şi-i adunaţi pe toţi la un loc.

PEŞTI: O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să mai reduceţi, poate, o parte dintre pretenţii, să puteţi convieţui. O să primiţi nişte răspunsuri de la şefii voştri şi o să ştiţi ce se-aşteaptă de la voi şi dacă sunteţi apreciaţi, sau încă mai trebuie să dovediţi tot felul de lucruri.

BERBEC: Poate vindeţi ceva care să v-aducă bani în cont şi să vă asigure un venit suplimentar, de care să nu v-atingeţi, deocamdată. Viaţa voastră se poate schimba-ntr-o clipa în bine şi să vă şi căsătoriţi, pentru că la voi totul se poate schimba pe loc - în foarte bine, pentru că sunteţi imprevizibili.

TAUR: Plecaţi voi pe undeva, să fiţi în doi şi să vă ţineţi deoparte de lucrurile care, în mod normal vă storc de energie. Poate vă faceţi programul în aşa fel încât să vă puteţi recupera relaţia cu cel pe care-l iubiţi, pentru că se cam pierduse pe parcurs, relaţia şi-i daţi refresh.

GEMENI: O să faceţi tot ce depinde de voi să iasă frumos o petrecere aniversară, sau onomastică de mâine, dacă nu cumva e o nuntă. Se poate să fiţi invitaţi prin ţară, pe undeva, la o nuntă, sau alt gen de petrecere, la care să vă placă să vă duceţi, c-o să vă consolidaţi relaţiile amicale.

RAC: Poate la o reuniune mondenă o să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndrăgostiți şi să fie şi reciproce, sentimentele. E posibil să luaţi nişte bani şi o să vă mai gândiţi dacă plecaţi în plimbare prin împrejurimi, sau faceţi o trataţie la voi acasă, azi, mâine, când or să poată şi invitaţii.

LEU: O să vă scoată cineva la o cafea, poate primiţi cadouri, o invitaţie pentru mâine, la plimbare pe malul mării, undeva la munte. Apare cineva care se poate să vină cu o ofertă de lucru şi să vă şi nimerească pentru c-aveţi nevoie de un supliment salarial să vă puteţi deplasa spre mare, munte cât mai e timp frumos.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 6 septembrie 2018. Zodia care va avea parte de împliniri pe toate părțile în această zi
Horoscop 6 septembrie 2018. Zodia care va avea parte de împliniri pe toate părțile în această zi
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă