Horoscop 4 septembrie 2018. Proiecte noi și bani mai mulți în portofel pentru această zodie

Ultimul update: Marti 04 Septembrie 2018 09:23
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2018 07:24
Categorie: Horoscop

Parcă n-o să mai bâjbâim atât de mult ca să obţinem o semnătură, să ne primim banii pentru care am muncit, sau să căpătăm un răspuns la-ntrebările puse cu mai mult timp în urmă.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de familie şi de casă, mai mult ca oricând.

FECIOARĂ: Poate vă gândiţi să urmaţi nişte cursuri din toamnă, e posibil să plecaţi din ţară, dacă o să dispuneţi de bani, daţi de vreo bursă. Puteţi pune în practică o idee, să-ncepeți ceva nou care să v-aducă aprecieri din partea celor din jur şi să fie un salt din punct de vedere financiar.

BALANŢĂ: E posibil să vi se ofere ceva de lucru şi să fie acceptabile, condiţiile, să aveţi un nivel de trăi mai bun de-aici încolo. Se poate să puneţi mai mare preţ, în perioada asta pe cum arătaţi, vă schimbaţi garderoba, tunsoarea, şi o să vă-ngrijiți şi de sănătate, în mod special.

SCORPION: Poate se eliberează un post care corespunde aspiraţiilor voastre profesionale şi o să vă puteţi înscrie în cursa pentru locul întâi. O să luaţi parte la nişte evenimente mondene şi o să vă faceţi prieteni noi, veniţi de-acolo cu idei de afaceri, dar şi de viaţă personală.

SĂGETĂTOR: Se poate să întâlniţi pe cineva care o să rezoneze cu voi pe mai multe planuri şi faceţi echipă, să vă şi căsătoriţi, poate, anul viitor. Sunt nişte lucruri cu care puteţi ieşi în evidenţă şi să câştigaţi bani, prestigiu, un plus de luminozitate, şi să vă reinventaţi, că tot vine anul vostru din toamnă.

CAPRICORN: O să vă caute cineva care vrea un răspuns ferm de la voi, ca să ştie dacă mai puteţi fi împreună, sau nu, c-a apărut altcineva la voi. Puteţi semna un act important şi să vă luaţi casă, se iveşte ocazia să achiziţionaţi o maşină, dacă aţi strâns bani, iar dacă nu, vedeţi la bancă ce împrumut puteţi obţine.

VĂRSĂTOR: O persoană tânără o să vă ţină companie şi poate se înfiripă o idilă care să reziste în timp. Aveţi inspiraţie, spicuiţi ce trebuie din sfera profesională şi o să urcaţi câteva trepte, pentru că e un moment bun de făcut un salt calitativ.

PEŞTI: Poate vă faceţi curaj să intraţi în audienţă şi să-i cereţi şefului ce-aveţi nevoie, să faceţi performanţă la serviciu. Vă poate parveni un ajutor din străinătate şi să se pună problema şi invers să vă duceţi voi acolo, să lucraţi, să studiaţi ceva, sau pentru o porţie de respiro.

BERBEC: Se-anunţă un proiect nou la serviciu şi o să vă fie uşor să vă implicaţi sută la sută, pentru că e pe lungimea voastră de undă. Se poate să vă pice cineva cu tronc şi să vă scăldaţi într-o baie de endorfine, să trăiţi clipe minunate care să ţeasă o relaţie care să fie în stilul vostru.

TAUR: Poate faceţi un efort financiar să le luaţi copiilor ce şi-au dorit, sau să le cumpăraţi lucrurile utile pentru şcoală, grădiniţă. Poate vă mai vin ceva idei cu casa, să vă mutaţi, să mai construiţi, să reparaţi ceva, să vă simţiţi ca acasă, aşa cum vă place vouă.

GEMENI: Poate comandaţi un mobilier nou, sau pentru grădină oţi fi găsit ceva la reduceri, sau în rate. E posibil să mai luaţi nişte bani şi să puneţi o sumă deoparte să mai daţi o fugă în weekend, la mare, la munte, sau într-un parc de distracţii.

RAC: Cineva insistă să colaboraţi la un proiect care v-ar aduce glorie şi o şansă - în plus - de bani, la bugetul familiei. Poate-o s-aveţi vreo revelaţie şi o să treceţi cu uşurinţă peste o supărare, sau doar o neînţelegere, o să vă învingeţi opoziţionismul şi o să puteţi accepta un adevăr.

LEU: O să ieşiţi mai des cu grupul şi de colegi şi de prieteni şi o să vă faceţi planuri de petrecut un timp de calitate împreună. Voi debordaţi de energie, or să vă reuşească toate iniţiativele şi o să faceţi progrese, vor fi şi elemente surpriză, care chiar dacă vă scot din zona de confort, nu vă diminuează succesul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 3 septembrie 2018. Proiecte noi și câștiguri financiare suplimentare pentru aceste zodii
Horoscop 3 septembrie 2018. Proiecte noi și câștiguri financiare suplimentare pentru aceste zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 2018
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă
Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat