Horoscop 7 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor avea parte de un salt în carieră

Ultima actualizare: 07-11-2020 09:35

Horoscop 7 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsă. O să ne bucurăm de revederea cuiva, chiar și în video, e cineva de care ne pasă și pe care-l vrem în viața noastră.

 

Vibrația zile este 7 și intuiția ne spune ce să facem într-o situație anume.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 SCORPION


Poate primiți ceva de la cineva drag din altă localitate, cadou de ziua voastră sau niște bunătăți bio, autentice. O să fiți ocupați cu treburi gospodărești dar o să petreceți și un timp de calitate cu ai voștri, poate vin o soră, un frate pe la voi spre după-amiază.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR


Ați putea da o raită pe afară să vedeți ce mai e nou prin târg și să vă clătiți privirile, o mai fi vreun târg de sezon. Poate schimbați impresii online, dacă nu vă puteți vedea cu prietenii, și o să vă îmbunătățiți starea de spirit, să aveți un moral ridicat.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN


Poate vi se cere părerea într-o chestiune de afaceri și o să fie un salt în carieră, primiți bani pentru consultanță. E cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult și poate o să avansați cu relația care pierduse detenta, dar v-ați dat seama că nu puteți trăi unul fără celălalt.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR


Vine cineva după o lungă absență și poate o să fiți nedespărțiți de-aici înainte, că a fost chinuitoare separarea. E momentul unei revederi care poate schimba ceva în sfera sentimentală și să vă așezați la casa voastră, după ce ați tot fost singuri.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI


Poate faceți un consiliu de familie să vedeți ce faceți cu banii, ce cumpărături, ce investiții în perioada care urmează. E posibil să întâlniți pe cineva într-un context care o să ia pe nepregătite, va fi ceva spontan și care o să vă lase o impresie profundă, o să vreți să vă mai vedeți.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 BERBEC


Se poate repara o relație care nu merge de ceva vreme și o să vă puteți înțelege de-aici înainte, că există disponibilitate de ambele părți. Poate stați la o discuție serioasă cu cineva care vă propune o afacere, aveți și voi ceva idei s-o îmbunătățiți și ar putea să iasă ceva care să aducă bani.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 TAUR


O întâlnire cu cineva care vine de departe pentru voi și o să aveți privilegiul să valorificați situații, ca să fiți din nou împreună. O să vă îngrijiți de-ai voștri și dacă au nevoie de câte ceva le aduceți, le faceți rost, le trimiteți prin cineva, că nu suportați să știți că duc dorul unor lucruri.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 GEMENI


O să inventați voi ceva, ca să vă distrați în timpul liber, dacă nu prea aveți unde să ieșiți pe afară și vă mai și odihniți. Cineva cu care ați mai vorbit, așa, de-a lungul timpului vine hotărâtă, persoana, să vă încercați șansele într-o relație care promite să aibă viitor.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 RAC


Se poate să vă invite cineva la o plimbare în parc și dacă nu aveți prea multă treabă și nu vă obosește mersul pe jos, vă duceți. O reușită în plan sufletesc, poate ajutați pe cineva apropiat să-și refacă o căsnicie sau o relație care s-a scurtcircuitat la un moment dat.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 LEU


O să vină în vizită cineva care s-ar apropia și mai mult de voi, dar nu-i permiteți, poate pentru că aveți pe cineva. Întrevedere cu cineva care v-a promis o combinație partenerială de afaceri și care v-ar aduce profit, vedeți ce puneți pe hârtie, ca să pregătiți contractul.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ


O să cheltuiți niște bani cu ieșitul pe afară, poate faceți cumpărături sau poate comandați de pe online și scutiți efortul și riscul de a vă virusa. V-ați putea asocia cu cineva care poate ține pasul cu voi și o să iasă ceva de calitate și o să se vadă la bani cât de mult valorează.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ


Poate vă mai ocupați și de casă, aduceți un plus de prospețime și de confort și o să vă simțiți în largul vostru. O să faceți pace cu cineva care se supărase pe voi și un telefon, o ieșire la cafea rezolvă! Nu dați greș cu așa ceva și o să fiți cu inima ușoară.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO