Horoscop 7 martie, cu Neti Sandu. Taurii cunosc pe cineva care le schimbă viața

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 martie, cu Neti Sandu. Or să ne ia prin surprindere veștile, oamenii care apar fără preaviz și o să ne mobilizăm din mers, să ne adaptăm situațiilor care ne ies în cale.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.

Horoscop 7 martie PEȘTI

 

Se poate să obțineți o semnătură care să vă deschidă niște uși, și să dați lovitura în afaceri. Aveți o agendă încărcată și o să vă ocupați de toate treburile importante, după care le vine rândul și marunțișurilor că vreți să vă achitați de toate datoriile.

 

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Horoscop 7 martie BERBEC

 

O să dați zor să lichidați toate restanțele ca să vă apucați de proiecte noi, să atrageți toate privirile asupra voastră. Vin bani din surse particulare și o să vă bucurați de o lejeritate în mișcare și o să vă puteți lua diverse lucruri printre care și o rezervare la munte, pentru weekend.

 

Horoscop 7 martie TAUR

 

E posibil să luați niște bani despre care nu știați, poate vi se înapoiază o datorie și o să aveți bani de buzunar. Surprizele se țin lanț! Apare cineva care vă poate schimba viața în bine, fie că vorbim despre o relație de cuplu, dacă n-aveați, sau de o reușită în plan profesional.

 

Horoscop 7 martie GEMENI

 

Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu și o să vă treziți cu oferte de funcții, vedeți ce alegeți. O să puteți legaliza niște acte și să vă bucurați de un progres pe mai multe planuri că lucrurile promit să ia amploare și să câștigați un titlu.

 

Horoscop 7 martie RAC

 

O să vă invite cineva să petreceți câteva zile de vacanță departe de casă și n-o să vă displacă ideea, că aveți nevoie de un respiro. Se pare c-o să recuperați niște bani, vi se aprobă și un credit dacă ați solicitat așa ceva, și o să vă permiteți niște lucruri - să vă luați o casă, o mașină.

 

Horoscop 7 martie LEU

 

O să regândiți politică monetară a familiei și n-o mai cheltuiți cu furie, poate veți încerca să faceți economie, niște rezerve. Se reglează atmosfera din relația de cuplu și o să existe o mai bună comunicare c-ați înțeles unde s-a greșit și nu veți mai repeta lucrurile care-i displăceau partenerului.

 

Horoscop 7 martie FECIOARĂ

 

E cineva care vrea să fiți împreună și lucrurile pot decurge frumos, dacă sunteți interesați de o relație. O să v-așezați la masa negocierilor ca să vă exprimați dorințele, condițiile, să primiți răsplata cuvenită pentru ce lucrați și o să bateți palma dacă vă puneți de acord.

 

Horoscop 7 martie BALANȚĂ

 

Poate mai cumpărați lucruri noi prin casă și o să vă bucurați împreună cu familia, că sunt piese pe care vi le-ați dorit cu toții! O reușită în plan profesional, poate veți primi acei bani pe care vi i-au promis șefii, angajatorii și o să știți și voi pe ce munciți, că de muncă n-ați fugit.

 

Horoscop 7 martie SCORPION

 

O vizită pe care o așteptați de multă vreme, și-o să primiți vești bune, posibil de plecare pe undeva. O reușită în plan profesional, poate veți primi acei bani pe care vi i-au promis șefii, angajatorii și o să știți și voi pe ce munciți, că de muncă n-ați fugit.

 

Horoscop 7 martie SĂGETĂTOR

 

Se poate să gășiți printr-o agenție imobiliară o locuință care să vă satisfacă nevoia de spațiu și de confort sporit. O să fie ceva treabă de făcut la serviciu și pot veni și bani care să v-ajute să luați acele lucruri de care au maximă nevoie ai voștri, că vi le-au tot cerut.

 

Horoscop 7 martie CAPRICORN

 

V-ați putea implica într-un proiect particular și să vă dezvoltați frumos afacerea că vi se aliniază toate oportunitățile. E posibil s-aveți o explicație cu cineva care a dispărut o vreme din viața voastră și ar vrea să revină, dar nu în aceleași condiții și e de vorbit, să vă puneți de acord.

 

Horoscop 7 martie VĂRSĂTOR

 

Vouă vă cresc acțiunile, o să ă alăturați unui grup care va pune umărul la obiectivul comun și o să aveți succes. E o infuzie de capital la voi, fie vi se mărește salariul, fie primiți o finanțare pentru un proiect de amploare și o să meargă totul într-un crescendo.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.