E sărbătoare, cerul ne transmite bunătatea lui şi o să avem şi noi o vorbă bună, daruri pentru cei din jurul nostru.

 

Vibraţia zilei este 7 și o să atingem un prag al înţelepciunii.


HOROSCOP 7 IANUARIE CAPRICORN

O să definitivaţi nişte acte, se poate să luaţi şi bani şi să vă bucuraţi de nişte avantaje apărute din senin, pot fi privilegii.

HOROSCOP 7 IANUARIE VĂRSĂTOR

V-au rămas, probabil, ceva treburi neîncheiate şi trebuie să daţi tușa finală ca să nu vă taxeze şefii, beneficiarii.

HOROSCOP 7 IANUARIE PEŞTI

Vi se dau acei bani pe care-i aşteptaţi din decembrie şi o să vă faceţi cumpărături, mai luaţi nişte cadouri pentru sărbătoriţii zilei, de Sfântul Ion.

HOROSCOP 7 IANUARIE BERBEC

Se poate să reluaţi nişte negocieri şi să le duceţi la bun sfârşit, să semnaţi un contract şi să aveţi ce lucra, să fiţi ocupaţi chiar cu mai multe proiecte.

HOROSCOP 7 IANUARIE TAUR

La voi apar provocări şi o să accesaţi resursele interioare ca să faceţi față unor situaţii cu care nu v-aţi mai întâlnit şi multe lucruri se pot schimba - în bine.

HOROSCOP 7 IANUARIE GEMENI

E posibil să primiţi ajutor de la prieteni, dacă aveţi vreo problemă, şi de la colegi, în cazul unei activităţi de grup, şi să se-ncheie cu brio tot ce-aveţi de făcut.

HOROSCOP 7 IANUARIE RAC

Cei care v-au promis o colaborare vă contactează că să-ncepeti treaba, şi o să vă bucuraţi de succes, dar veţi mai întâmpina şi nişte obstacole.

HOROSCOP 7 IANUARIE LEU

Oameni importanţi se ţin de capul vostru să daţi zor să urgentaţi o procedură ca să vă meargă o afacere și să știți sigur pe ce bani lucrați.

HOROSCOP 7 IANUARIE FECIOARĂ

Poate o să faceţi şi un drum, dacă nu se pot rezolva toate chestiunile prin telefon, online şi să vă asiguraţi că sunt respectate toate regulile pe-acolo pe unde trebuie să ajungeţi.

HOROSCOP 7 IANUARIE BALANȚĂ

Or să vă treacă nişte bani prin mână ca să faceţi plăți, şi e posibil să primiţi cadouri, cu ocazia zilei de nume, sau e rămas de la Crăciun.

HOROSCOP 7 IANUARIE SCORPION

Vă pregătiţi de negociere, mai dură, aşa, c-o să vreţi să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune de afaceri - de proporţii, nu e de glumă.

HOROSCOP 7 IANUARIE SĂGETĂTOR

Starea de bine e acaparantă, o să radiaţi poate de fericire, poate-ați întâlnit pe cineva cu care o să puteţi fi împreună.